Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:no ja muszę zrobić bo się na mnie wydarł że sobie w kolano strzelam tym clo bez badania męża;/
no a pozatym ładnie b ędzie wyglądało jak pójdę do nowego lekarza z kompletem badań
Kaśka no ale przecież sam Ci to Clo przepisał. To nie pytał o badania? Co tem lekarz z choinki spadł czy co? -
kuva to głodowe dawki:)
ja lubię selera naciowego z marchewką tartą jabłuszkiem i słonecznikiem:)
ale to sobie na jutro zrobię do pracy bo selera mam w domu:D
a ten....szpinak wyciągnę do tego tuńczyka:D tak mnie naszło jakos...
młodej makaron z serem białym i cukrem bo ona niejadek....dobrze że starego nie ma dziś na noc:)
a wiecie że mi wyjeżdża? jakoś w marcu na 2 togodnie i w kwietniu na miesiąc.....starania się pójdą paść na łąke -
aga.just wrote:Kaśka no ale przecież sam Ci to Clo przepisał. To nie pytał o badania? Co tem lekarz z choinki spadł czy co?
ale wydaje mi się że te badania są potrzebne wg niego dlatego że gdybym się na in vitro zgodziła to on w dokumentacji musi mieć wyniki męża.... -
Hmm uwielbiam tunczyka i szpinak a jedno i drugie kuva zakazane...o widzisz mlodemu na drugie jevne tez makaron z serem i cukerem hyhyyh lubi bardzo ...nie glodowe bo jak nakroje w uj selera to cala miska i sie zapycham..ja kasia max 1000kcal dziennie wiec nie rozbuja sie ze skladnikami..dlatego jem duzo warzyw co maja malo kalorii..