Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Niech ci bedzie slabo niedobrze niech cycki pieka i brzuch boli ...i niech to bedzie znakiem fasolii !!!!!Milcia wrote:Laski a ja dzisiaj ledwo żyję... Słabo mi jakoś i niedobrze. Już chcę do domu, ale muszę jeszcze niestety posiedzieć w pracy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 16:59

-
MILCIA taka wysoka temp w dniu @!!!! ja pierdziele, nawet nie wiedziałam że masz wykres udostępniony:P
ja bym testowała!!! temp powinna spadać przed @ a Tobie rośnie!!!
męczy Cię tylko ta niewiedza a tak to byś wiedziała na co się nastawić
i tak jak mówi Kasia, niech Ci niedobrze, niech Cię cycki bola:D niech będzie fasoooool
-
Dokladnie az sie geba smieje na jej wykres dzis na bank jej wyjdzie test.,,to14dzien juz i poszla tempka w goreRobotka1 wrote:MILCIA taka wysoka temp w dniu @!!!! ja pierdziele, nawet nie wiedziałam że masz wykres udostępniony:P
ja bym testowała!!! temp powinna spadać przed @ a Tobie rośnie!!!
męczy Cię tylko ta niewiedza a tak to byś wiedziała na co się nastawić
i tak jak mówi Kasia, niech Ci niedobrze, niech Cię cycki bola:D niech będzie fasoooool

-
i jesio lepszy numer ze dzis ma najwyzsza tempke z calego cyklu...szooookkkRobotka1 wrote:no masakra:) mi rosła zawsze pieknie na początku a potem opadanie, a u Ciebie na odwrót, miałaś tak kiedyś??? ojjj nie mogłabym się tak katować

ja lubię wiedzieć na czym stoję szczególnie w dniu okresu:D

-
Kasia-Robotka, bromka nie biorę, bo mi się skończył. I postanowiłam, że jak mi się nie uda w tym cyklu, to zrobię w przyszłym badanie ponowne, żeby się przekonać, czy jest poprawa. A nie chcę się niepotrzebnie faszerować lekami. Chyba w przyszłym cyklu spróbuję bez żadnych leków, a potem to już tylko klinika zostaje.
-
okres sie pojawia zawsze miedzy 10a16dni po owulce jezeli ci w14tak wzrosla to testuj kochanie bo najwyzszyu na to czas nie patrz na dlugosc dawnych cykli teraz ovu masz w16dniuMilcia wrote:Kasia-Robotka, bromka nie biorę, bo mi się skończył. I postanowiłam, że jak mi się nie uda w tym cyklu, to zrobię w przyszłym badanie ponowne, żeby się przekonać, czy jest poprawa. A nie chcę się niepotrzebnie faszerować lekami. Chyba w przyszłym cyklu spróbuję bez żadnych leków, a potem to już tylko klinika zostaje.