Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Laski a ja dzisiaj ledwo żyję... Słabo mi jakoś i niedobrze. Już chcę do domu, ale muszę jeszcze niestety posiedzieć w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 16:59
-
MILCIA taka wysoka temp w dniu @!!!! ja pierdziele, nawet nie wiedziałam że masz wykres udostępniony:P
ja bym testowała!!! temp powinna spadać przed @ a Tobie rośnie!!!
męczy Cię tylko ta niewiedza a tak to byś wiedziała na co się nastawić
i tak jak mówi Kasia, niech Ci niedobrze, niech Cię cycki bola:D niech będzie fasoooool -
Robotka1 wrote:MILCIA taka wysoka temp w dniu @!!!! ja pierdziele, nawet nie wiedziałam że masz wykres udostępniony:P
ja bym testowała!!! temp powinna spadać przed @ a Tobie rośnie!!!
męczy Cię tylko ta niewiedza a tak to byś wiedziała na co się nastawić
i tak jak mówi Kasia, niech Ci niedobrze, niech Cię cycki bola:D niech będzie fasoooool -
Robotka1 wrote:no masakra:) mi rosła zawsze pieknie na początku a potem opadanie, a u Ciebie na odwrót, miałaś tak kiedyś??? ojjj nie mogłabym się tak katować
ja lubię wiedzieć na czym stoję szczególnie w dniu okresu:D -
Kasia-Robotka, bromka nie biorę, bo mi się skończył. I postanowiłam, że jak mi się nie uda w tym cyklu, to zrobię w przyszłym badanie ponowne, żeby się przekonać, czy jest poprawa. A nie chcę się niepotrzebnie faszerować lekami. Chyba w przyszłym cyklu spróbuję bez żadnych leków, a potem to już tylko klinika zostaje.
-
Milcia wrote:Kasia-Robotka, bromka nie biorę, bo mi się skończył. I postanowiłam, że jak mi się nie uda w tym cyklu, to zrobię w przyszłym badanie ponowne, żeby się przekonać, czy jest poprawa. A nie chcę się niepotrzebnie faszerować lekami. Chyba w przyszłym cyklu spróbuję bez żadnych leków, a potem to już tylko klinika zostaje.