Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.pfm.pl/baza_chorob/antykoncepcja/antykoncepcja-hormonalna-a-libido-u-kobiet-/1061
znalazłam, że clo zwiększa produkcję gonadotropiny a anty je hamowały one sa odpowiedzialne za libido więc teraz nams odblokowało równo -
fakt jest taki, że jak mamy dostarczane hormony to musi jakiś obiaw być ja miałam słabe wyniki z hormonów teraz pewnie się normują
-
ja mam jeszcze estradiol w plastrach który jest odpowiedzialny za rozwój żeńskich narządów rozrodczych, reguluje cykl płciowy i ma wpływ na zachowanie seksualne, rozrost błony śluzowej macicy.Układ nerwowy – zwiększenie libido, wpływ na ośrodek termoregulacji – podwyższenie jego punktu nastawczego (obniżenie temperatury ciała).
-
no fakt u mnie też normalniejsza w tym cyklu bo kiedyś to mi spadała nawet do 36,4 wyglądałam jak trupek
-
hehe nie wiem mam w tym cyklu i tak najwyższe tempki ale ja anomalia jestem więc się nie dziw
-
tak sobie myślę , że za cholerę nie wiem co to jest punkt nastawczy a kojarzy mi się .... hehehe jak zwykle mój zboczony umysł musi reagować
-
nie szukalas na necie przyczyn takie tempki???Bo i za niska i za wysoka wlasna to jakas przyczyna musi byc,,,Ja nie zwracalam na to uwagi ale porownalam wykresy tu i moj i powiedzialam endo ze mam takie tempki a on ze to niedoczynnosc tak dziala u mnie ze org nie radzi sobie z utrzymaniem temp na optymalnym poziomie..
-
kiniaczek84 wrote:hej Dziewczyny :)Wy jak zwykle rozgadane w zasadzie to rozpisane a mi to chyba ostatnio mowe odebrało
dawaj nawijaj jakiś temat na uszy co cię gryzie widzę po minie , ze chcesz napiać ale nie wiesz jak nie pytaj skąd ja wiem bo czarownica jestem -
kapturnica wrote:No wlasnie Kiniolka jakas przygasnieta jestes
ropzchmurz sie skonczysz ten cykl i bedzie nowy..Ja tez styczniowy siedziqalam na jalowym....
ale własnie najlepsze jest to ze ja humor mam ostatnimi czasy rewelacyjny totalny luzik zero spiny powiem Ci ze uuuu bardzo dawno tak dobrze psychicznie sie nie czułam tylko mowe odebrtało jedno kosztem drugiego;)