Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
widzisz ty mówisz, że giganta miałaś a ja miałam w 16 dc dopiero kruszynkę na 11 mm i co mam powiedzieć tak żle i tak nie dobrze
-
Joanna0071 wrote:widzisz ty mówisz, że giganta miałaś a ja miałam w 16 dc dopiero kruszynkę na 11 mm i co mam powiedzieć tak żle i tak nie dobrze
tak zle tak nie dobrze u mnie rosna bardzo ładne ale nie pekają na kolejny cykl mam juz przepisane 2 amp. pregnylu mam nadzieje ze pomoze albo ze moze nie bedzi ewogóle potrzebny -
Hej dziewczyny,
może któraś z was będzie wiedziała, czy to ma sens. W zeszłym tygodniu moja ginekolog wyznaczyła mi termin owulacji na między 13-tym a 15-tym lutego, Dziś idę na usg transvaginalne. Czy lekarz będzie mógł na 100% stwierdzić czy owulacja była czy nie ? -
Monique wrote:Hej dziewczyny,
może któraś z was będzie wiedziała, czy to ma sens. W zeszłym tygodniu moja ginekolog wyznaczyła mi termin owulacji na między 13-tym a 15-tym lutego, Dziś idę na usg transvaginalne. Czy lekarz będzie mógł na 100% stwierdzić czy owulacja była czy nie ?
jeśli będzie ciałko żóżte to owu buła i musisz czekać i modlić się jeśli nie to znaczy, że mogło się wchłonąć jeśli jajeczka już nie będzie a może jeszcze sobie rośnie i wszystko przed tobą fakt jest taki, że czegoś się dowiesz pytaj o endo i płyn w zatoce jeśli jest to owu było choć z tym to też różne zdania słyszałam -
Monique wrote:Hej dziewczyny,
może któraś z was będzie wiedziała, czy to ma sens. W zeszłym tygodniu moja ginekolog wyznaczyła mi termin owulacji na między 13-tym a 15-tym lutego, Dziś idę na usg transvaginalne. Czy lekarz będzie mógł na 100% stwierdzić czy owulacja była czy nie ? -
o to dowód
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Burze-w-Polsce-juz-w-lutym-To-juz-sie-stalo,wid,16414521,wiadomosc.html?ticaid=11239a -
wiecie co jestem do dupci ostatni tydzień cyklu jest dla mnie najgorszy boli mnie brzuch mam wrażenie, że cycki betoniarką betony zalałam i wogule chodz jak balon wypełniony wodą wagę już schowałam, żeby nie kląć od samego rana Wy też tak macie ?
-
nawet mi się do miasta nie chce iść a tak to codziennie latam te klocki z radością tym bardziej, że słonko jest a nogi mam jak napuchnięte czuję się tak jakby mi wszystkie płatki opadły
-
kiniaczek84 wrote:kurcze a u mnie przed ta @ zupełnie nic a tez bywało ze chodziłam napompowana jak balon który zaraz ma pęknoac
to się ciesz