Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha no to mamy podobne:D
ja depiluję bo się dłużej efekt utrzymuje:D może dziś się skusze...
kurde niby baba jestem i tak powinnam o siebie dbać ale puki spodnie zakrywają to mam w nosie;)
mam odrost już piękny....mama wczoraj się zachwycała jakie mam piękne swoje włosy i żebym nie farbowała...miałam taką fryzurę że widać odrost....no ale farba czeka....co prawda jaśniejsza niż ciemny brąz więc powinno wystarczyć -
No ja w zimie luzuje jak gole nogi nie pokazuje ale do gina wstyd No i mojemu wystawic zarosla tez glupio bo se pomysli ze calkiem sie zapuscilam
Ja wlasnie czern granatowa laduje uwielbiam ten kolor a od kiedy znalazlam szampon nie farbe z castinga to tylko tym -
no właśnie KAśka.....a ja tu się zastanawiałam co się dzieje...i jeszcze ta ranna nieobecnośc dziś....dupę Ci spiorę nastęnym razem;)
Kasia Pałełka to już tak podkręciłaś tymi staraniami że gwarantuję Ci nawet by nie zauważył że masz nogi nie ogolone haha -
A rano juz tlumaczylam zel na paznokcie nakladalam tylo na odrost to pol godz i po robocie wiecej schodzi jak sciagam kolor i zmieniam wsio...No jesio 5minut i zmywam lepetyne..przynajmniej jak zafarbuje nie widac ze tych wlosow tak malo...strasznie powypadaly mi
-
moje też wypadają, niby ich dużo ale takie cieniutkie.....dlatego w spiętych czuję się najlepiej:)
ale u mnie brzydko...pada, pochmurno....
wczoraj zjadłam pierwszego pomarańćza od nie pamiętam kiedy....jaki był pysznym dziś na pewno sobie kupię dwa:D
aaa i u mamy wciągłam dwa gołąbki:P -
Robotka1 wrote:moje też wypadają, niby ich dużo ale takie cieniutkie.....dlatego w spiętych czuję się najlepiej:)
ale u mnie brzydko...pada, pochmurno....
wczoraj zjadłam pierwszego pomarańćza od nie pamiętam kiedy....jaki był pysznym dziś na pewno sobie kupię dwa:D
aaa i u mamy wciągłam dwa gołąbki:P -
mam pokupiłam wszystkie składniki wydałam 40zł ale będę mieć ze dwa kilo tej granoli:)
robię sobie co pare miesięcy i potem zabieram do pracy z mleczkiem na drugie śniadanko.
teraz opitoliłam pomarańcza, jeju jakie pyszne:) w ogóle nie są jałowe jak to niekiedy bywa
dobra teraz bardziej w temacie....
moja szyjka macicy jest wysoko i twarda i hm....mam problem z ocenieniem jej zamkniętości...niby jest zamknięta ale jak ją "pogłaskam" to czuję minimalne otwarcie....czy to oznacza mimo wszystko że jest zamknięta czy mam to traktować jako średnio zamknięta?