Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpierd ciasteczka w tym miesiacu nie bedzie monitoringu , temperatury mierze nie zawsze o tej samej porze ...ale owulki pewnie nie bedzie Samej z siebie ...wiec tylko zostaje mi Luz totalny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 20:01
-
nick nieaktualny
-
KAśka a Ty gdzieś się zakamuflowała? heee??
MADZIARA tak sobie wczoraj wieczorem o Tobie myślałam jak oglądałam na dobre i na złe.....,
Ty to się kobieto napatrzysz na te porody....cóż za ironia losu normalnie.....
z jednej strony pewnie fajnie bo masz do czynienia z noworodkami ale z drugiej...ehhh
dziewczyny poćwiczyłam!!! do łózka myślałam że nie dojde, miałam nogi jak z gumy!!! ale było okej.
aaa i ma dzisiaj sałatkę ala Kasiek:D
-
takie jak moje ;]
aaa to nic nie dałaś znać że się pindrzyć zaczynasz:D
jeju mi też by pasowało skosić włosy na nogach i pofarbować włosy i brwi;) ale kurka tak mi się nie chce ;/
Kinia jak tam u Ciebie sprawy się mają? dziś miał być okres tak? o go nie ma:D -
Robotka1 wrote:takie jak moje ;]
aaa to nic nie dałaś znać że się pindrzyć zaczynasz:D
jeju mi też by pasowało skosić włosy na nogach i pofarbować włosy i brwi;) ale kurka tak mi się nie chce ;/
Kinia jak tam u Ciebie sprawy się mają? dziś miał być okres tak? o go nie ma:D[/QUO
Hej Robotka:)narazie cisza i spokój dzis w przeciwienstwie do dnia wczorajszego zero jakichkolwiek oznak zblizajacej sie @ pewnie w najblizszych dniach wszystko sie wyjasni