Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
na pewno mnie mniej piersi bolą....
tzn bolą ale nie tak jak ostatnio.
ostatnio już po owu nie mogłam ich dotknąć
teraz w sumie dopiero od wczoraj mam dokuczliwy ból....pozatym nic....
oprócz tych piersi czuję się okej....
oprócz tego czuję że mam w sumie większy apetyt...ale to chwilowe i pewnie za chwilę minie.
-
Kiniu jeśli tak się u Ciebie objawia @ to współczuję z całego serca szczególnie tego bólu głowy....
no ale te mdłości mi tu nie pasują.... choć podobno na tym etapie i tak nie ma mdłości....
choć fajnie gdyby to było jednak to -
Robotka1 wrote:Kiniu jeśli tak się u Ciebie objawia @ to współczuję z całego serca szczególnie tego bólu głowy....
no ale te mdłości mi tu nie pasują.... choć podobno na tym etapie i tak nie ma mdłości....
choć fajnie gdyby to było jednak to
ovu wyznaczyło @ na jutro ale wątpie rzeby przyszła mysle ze ten cykl bedzie podobny do poprzedniego czyli około 35 dni zobaczymy podchodze do tematu mega spokojnie co ma byc to bedzie jak sie udało to supcio jak nie to mam juz zestaw na ten miesiac czyli 3-7 dc Clo a potem bodajrze 10dc dwie amp. pregnylu i do przodu:)a jak tam u Ciebiue -
aga.just wrote:Kasik może dupek powodował taki ból piersi? Mnie też bolały i swędziały po nim strasznie.
Kinia u mnie powoli....odstawiam CLO jeśli teraz @ przyjdzie, odstawię teź różne wspomagacze śluzu itp....za to spróbuję z dong Quai który mam u Agi jakby co zamówiony....pozatym zmieniam lekarza i chcę żeby mnie odpowiednio poprowadził -
hehe bo w butach nie wpuszczamy:D hehe:D bierz te kapcie i nie marudź
nie no to taki żarcik:) podobno ma być tam milusio i w ogóle bez spinek, bo się gdzieś chyba na plotkach laski pofochowały więc powstał odłam tego wątku nowego i ma być spokój;)