Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
taak wiem ale wtedy to ja nie weidzialam ze sie mi prdoli tarczyca hyyhyh z tego co pamietam wydalam kolo250zl na to z rolerem prezent od chlopusia..a wystarczylo recepte miec na euthyrox i diete trzymac..wtedy to z dieta tyle zrzucilam ..wiec zadne kokosy jak teraz na to patrze,....waze sie nast raz w sobote...po2tyg na tej diecie pelnej..5kg nie spadnie znow ale jakby kg tyg to by bylo optymalnie
-
nie no w weekend nie bo ani on ani ja nie mamy po15lat wiec sil witalnych niestarczy..poza tym trza oszczedzac zolnierzy coby starczyly na caly czas dni plodnych
A ja w lozku to chyba wole tak spokojniej wtedy nie rozstrajam sie ciaglymi zmianami pozycji... -
w sumie to masz rację a jak sądzicie jakie przerwy powinno się robić w stosunkach jak wy staracie się to rozplanować?
-
Joanna0071 wrote:w sumie to masz rację a jak sądzicie jakie przerwy powinno się robić w stosunkach jak wy staracie się to rozplanować?
-
ja tam nie jestem tak restrykcyjna nigdy nie wiem co i jak będzie nie kontroluję tego w sumie to fajnie bo się nie stresuję oddaję kontrolę i jest super jak ma się udać to się uda
-
no ja oglądałam program o invitro i lekarz wyjasniał, że nawet przy naturalnych prubach zapłodnienia kobieta powinna w pozycji kolana ugięte i bliżej ciała stopy tak jak maja na tych fotelach poleżeć minimum 30 min potem położyć nogi i leżeć przynajmniej 30 min ta godzina da pewność