Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
też tak mówię ale obydwa jajniki mi po identycznym jajku robią na tym clo więc wiesz ryzyko mamy spore
-
no wiem i biore to pod uwage Asiu ale jednak marze o jednym przy dwojgu bez meza na codzien mialabym przejebane jednym slowem...
Wiem Kasiek ze jest madry i wspiera mnie nie raz lepiej niz bym sobie nawet tego pragnela...Zawsze sie mu moge wyplakac w rekaw i wiem ze mnie pocieszy a to tylko dzieciak jeszcze..Odpukac mam nadzieje ze nasza nic nie peknie jak pojdzie do gimbazy i palma mu nie zacznie odbijac -
No u nas jest miedzy nami uklad...wie ze ja za gowniarza robilam wiele glupot i nie ukrywalam tego nigdy przed nim, na razie zadziwia mnie na akzdym kroku w szkole , treningi , na codzien...jak marzenie To dzieki niemu rzucilismy z moim i matka fajki..Na dzien matki kupil mi desmoxan i poprpsuil bym sprobowala rzucic bo on nie mogl zniesc smrodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 08:54
-
ty powinnaś więcej dzieci rodzić takie cudeńka masz
ja mojemu też kupiłam desmoxan już 8 mc nie pali
-
kurcze może jakaś sałatka ja Ci powiem, że wyrobiłabym na diecie bez pieczywa ale bez suruwek i sałatek nie uwielbiam warzywa
-
kurcze moze zacznę gotować na wynos i rozsyłać kurierem
Kasia tak patrzę na komętarz który mi dodałaś pod wykresem i śię brechtam ta minka to nasikana jest przez tego ludzika ? Bo tak mi się wydaje