Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
to płyn który otacza i odrzywia pęcherzyk nie łam się ważne że jest a nie jaki jest duży spokojnie doprowadzi pęcherzyk do macicy
Monique lubi tę wiadomość
-
No w wiekszosci co czytam to jest efekt euthyrexu a nie clo...clo ze nie podnosi tempolki...Hmmm..gorzej bo druga nocv taka sobier za mna a w ta sie juz kilka razy budzilam a od 5 to juz takie przysypianie ...a tempka poszla az o 15setnych w gore,..,,,mam nadzieje ze nie fiksuje tylko eutheryx normuje wreszcie tempke do normalnosci ,,,swoja wlasna w tamtym miesiacu na granicy 36.2 mialam wiec stanowczo za niska..ale to bylo bez lekow
-
spoksik wyluzuj miętę sobie na noc wypij i wyśpij się bo jak twój wróci to nie pośpisz będzie dobrze monitoring na pierwszy plan a reszta to według mnie dla zabawy
-
Robotka1 wrote:bryyy
moja temp jakaś zrąbana......ni to u góry ni to u dołu.....chyba jednak tej owulacji nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 08:31
-
kum kum, kumam:)
niby mam dziwnie pozytywne myśli;) ale wiem że jak się nie uda znajdę stoicki spokój i energię na następny cykl;) powalone nie??
MILCIU dobrze że wiesz na czym stoisz i tak jak mówią dziewczyny Twoja faza lutealna jest trochę niepokojąca....Strażaczce powiedziano że max 18 dni trwa taka faza ale absolutnie nie dłużej..... -
kurrde mlody wczoraj mi przed spaniem mowi..wiesz matka ja to bym chcial strasznei to rodzenstwo...z jednej stronny ciepelko na serduchu z drugiej gorycz ze moze byc trudno..Powiedzialam mu ze moze w ciagu2lat sie uda , ale sam widzi co sie dzieje u mnie Pytulil do serducha i pocieszyl zebym sie nie martwila i myslala przedewszystkim o swoim zdrowiu..Ale i tak smutasno mi bylo
-
spokojnie jeszcze bliźniaki możesz wystrugać dla młodego podzielicie się po jednym wózku