Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:ooo dobry pomysł mi podsunęłaś kupię sobie selera marynowanego:) tak mi hcodzi po głowie:) bede miała jedzonko na jutro do pracy:)
-
ja też nie lubię dlatego sama daję takie zioła które lubię i przyprawy i jest gitara mam koperek i pietruszkę pokrojoną w słoiczku w zamrażarce jak potrzebuję to też dosypuję
-
hej
Milcia poczytaj sobie o długości fl jaka powinna być. To co opisywałaś jest dość niepokojące, takie długie fl.
A dziś jak? Temp? Testowałaś jeszcze?
Moni na temat ciałka żółtego nic nie wiem
Kasik wydaje mi się, że owu u Ciebie była Temp trzyma się, nie spadła na dół na łeb na szyję po 4 dniu -
Joanna0071 wrote:ja też nie lubię dlatego sama daję takie zioła które lubię i przyprawy i jest gitara mam koperek i pietruszkę pokrojoną w słoiczku w zamrażarce jak potrzebuję to też dosypuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 09:12
-
dzięki Aguś pocieszające to:)
Kasia mam w domu akurat drobiowa:D aaaaa czemu dziś nie jest jutro, mam smaka:D i dodam kukurydzę hehe i kiełki
wiecie co? nie chce mi się dzisiaj nic....przemierzając rano drogę do przedszkola(jakieś 100m) załamałam się że ja mam tak mało ruchu.....!!! chyba dziś odpalę jakiś trening wieczorem bo ogólnie jem normalnie ale ja nie mam gdzie tego spalić!!!! siedzę 9 godzin w pracy buuuu -
no ja staram sie godzine lazic po miescie codziennie...chcialam zapisac sie na silke lub jakies aerobiki ale zadna pinda ze mna nie pojdzie bo albo nie chce sie albo kasy nie ma i dupa blada..czekam na wiosne i wuyciagam z mlodym rowery bedziemy smigac...
-
ja też czekam na wiosnę wtedy do pracy jeżdżę na rowerze:) noo a ja na siłownię czy aerobik to lubię sama:) przynajmniej mi nikt nie przeszkadza;)
ale odkąd mąż zrobił w domu siłownię to ćwiczę w domu....tzn ćwiczyłam 1.5 roku do wakacji:P od wakacji null -
ja wczoraj poszłam z koleżanką na godzinę na kijki i dziś tak mnie ręce bolą ale cieszę się bo mięśnie ruszyłam
-
A mi sie samej nie kce cwiczyc buuu przyznaje sie bez bicia ..w tamtym roku lazilam na silke sama znaczy chodzilam na to co sie w kapsule biega kuva zabijcie nie pamietam nazwy po15minut pod cisnieniem w takim gorsecie wpietym.....nie za tanie to bylo ale atakow serca sie dostawalo jak ci tasma zasuwala ihhihi...i do tego pol godz rollera...ale drogie ujostwo niezle