Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ale tak na prawdę u zdrowych ludzi jest 20% a u nas to może być mniej więc musimy się wspierać i walczyć o wiele bardziej ja wierzę, że się uda
-
no waleczek pod dupencje po wszystkim i 2szkoly..jedna mowi zeby nie uzywac wtedy miesni kegla zeby nie wycisnac na zewnatrz plemniki , a druga skola mowi zeby uzyc do odetkania tak jakby szyjki ze starych plemnikow ktore moga zalecgac i zaslaniac wejscie swiezym..najlepiej ww takim razie nie uzywac zaraz pio a po paru godzinach pocwiczyc i te zalegle wywalic
-
Joanna0071 wrote:ale tak na prawdę u zdrowych ludzi jest 20% a u nas to może być mniej więc musimy się wspierać i walczyć o wiele bardziej ja wierzę, że się uda
-
ja wałeczka nie używam bo mi tak kręgosłup. miednica i biodra zaczynają naparzać , że mi się poród przypomina chyba mam coś z nimi nie tak więc nic pod tyłek nie wsuwam
-
ja mojemu powiedziałam , że trzy z clo jak nie wyjdzie to badania robi choć wolałby tego uniknąć ale się zgodził
-
no ja dopiero za kilka miesiecy bo wiem ze laparo przedemna i udrazniac moze trza bedzie..a potem dopiero jego..mi latwiej sie w tym pokrecic..a moj jak wpada na kilka dni to mi zal go stresowac..a za wczesnie jeszcze na badania...po paru probach moze sam sie zacznie nad tym zastanawiac ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 10:04
-
o kufa Aga pojechałaś z Tymi emotami:D:D
oglądnęłam wszystkie powoli i z namaszczeniem;)
ASIA u mnie sex co drugi dzień się nie sprawdził, teraz próbowałam jak najbliżej owulacji, no i koniecznie od okresu zero sexu do owu.....ja mojemu na jeden pozwalam;)bo widze jak biedaczek cierpi:P
dobra zjadłam moje super śniadanie:)
na deser pomarańcz:)
słoik selera kupiony, więc bedę dziś robić smakołyk:)