Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde patrze i oczom nie wierzę
no ciekawe to co pokazujesz:)
ja myślałam że jak się otwiera to tak na maksa a to taki malusi guziczek tylko jest otwarty;) no i że jak zamknięta to na iment;)
no dzięki dziewczyny czyli się nie stresuję że się nie domykam na 4 spusty;)
no masakra jak to się do porodu porozciągało to ja nie wiem....i przed porodem mnie interesowało jak to oni badają tą szyjkę i skąd wiedzą że jest otwarta..ehhh ale jesteśmy skomplikowane:) -
dobra a teraz kolejne pytanie, kiedy szyjka jest wysoko a kiedy nisko?? czy jak ta końcówka co była pokazywana na tych stronach jest nisko czyli wyczuwalna palcem to znaczy że szyjka jest nisko i odwrotnie, jak jej nie dosięgniemy to znaczy ze wysoko?
czy to chodzi o budowę całej tej naszej "Trąby" hihi łączącej wejście do pochwy z końcem szyjki.....
na razie zauważam tylko zmiany w położeniu całej szyjki;) -
Ja grzebalam..ale zeby tampona znalezc ehehehh a teraz??normalnie za chwile za ekspertki bedziemy uchodzic ja juz matke pouczam jak cos glupiego gada...wtedy to abby byly dopiero zielone...jak sobie pomysle ze moja matka tylko 4ma dzieci... a z wiedza jak w przedszkolu to sie sama dziwie...
-
ja to rozrozniam na tej zasadzie ze jak wloze palec (okres)to wtedy ledwo sie mi miesci pod szyjke tak ciasno..wiem ze wtedy jest strasznie nisko..a co do calkiem wysokiej ja chyba do konca az tak jesio nie mialam ale moze przez to ze owulki nie bylo...
-
no własnie laski chyba tak.... chyba jak ciaśniutko i "usteczka czuć wyraźnie" to jest niziutko. a jak luźno i ciężko dosięgnąć to wysoko....
Aga ja z moim bananem się poznajemy;)
a ten.....u siebie na szyjce, tzn na końcówce zauwazyłam taka kropeczkę jakby narośl....macie tak? taki mały tik tak:P -
Robotka1 wrote:no własnie laski chyba tak.... chyba jak ciaśniutko i "usteczka czuć wyraźnie" to jest niziutko. a jak luźno i ciężko dosięgnąć to wysoko....
Aga ja z moim bananem się poznajemy;)
a ten.....u siebie na szyjce, tzn na końcówce zauwazyłam taka kropeczkę jakby narośl....macie tak? taki mały tik tak:P