Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
takie zrosty robia sie same przy stanach zapalnych w miednicy mniejszej,po porodach itd..bardzo czesto nawet nie wiemy o tym i niestety wtedy problem z zaplodnieniem jest...mi ten prywatny gin od razu z tym wylecial ze jak chce to robimy laparp albopol roku odczekac...
-
Kaśka noooooo mnie wyrzuty zawsze łapia jak już zjem:( buuuu
ej w ogóle to uważam że nasze szyjki macicy są paskudne w wygladzie, dobrze że to na zewnątrz nie widoczne.....
Kasiu obiecuję poprawę z tymi wstrętnymi słodyczami choc u tak uważam że się poprawiłam, dla mnie bedzie już sukces jak jeden pełny dzień wytrzymam bez słodkiego:D
-
kurde ale Ci dobrze....a kawę pijesz? ja jedną dziennie wypijam taka z jednej płaskiej łyżeczki....i zastanawiam się czy dla swojego dobra nie zmienić ją na zbożówkę a najlepiej na zieloną herbatę.
to ty już z nami 5 tygodni jestes:D:D:D? -
rozumiem że mleka nie możesz....
ale wiesz ja już i tak dużo od Ciebie łapię np tą sałatkę, miałam w pracy jedzenia na cały dzień, i pomarańcz, bosszzz kiedy ja ostatnio w pracy owoca miałam.....i te grejfruty....zazwyczaj były to słodycze;)
a teraz i tak się poprawiam, ja je kiedyś rzucę całkowicie na prawdę tylko psychicznie musze do tego dojrzec:) już nie długo mi zostało bo od nowego cyklu ktory mam nadzieje nie nastąpi rzucam to dziadostwo raz a porządnie..... -
powaznie jak podczytalam to same se blokujemy rosniecie pecherzykow cukrem, i jakby nie myslal cukier to nasz wrog...a co do salatek to znamwiele przepisow sie pracowalo przez jakis czas w restauracji....na kuchni... w sumie jakby popatrzyl gdzie i co nie robilam hyhyhhy
-
OvuFriend
-
widziałam Kasia:) no dziwna rozmowa:) nawet skomentowałam:)
dziwne że się dziwi że nie dostanie od lekarza zdjęcia z usg to coś dziwnego.... dla mnie to no problem, a jak sobie chcę porównać wyniki to sobie zapisuję w notesie;) choc mi to nie potrzebne bo na owu wszystko zapisuje:D