Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
haha a widzisz KAsia jak to jest jak się sex na komende robi:D nie tak kolorowo;)
ostatnio w weekend miałam taki zajefajny sex jakiego dawno nie miałam, był spontaniczny emocjonujący itp. sex owulacyjny się do niego nigdy nie bedzie umywał.
no też się zastanawiam jak tam moje tsh czy takie jak ostatnio czy gorsze.
KAsia potrzebuję info o diecie hashimoto.....koleżanka ma i zupełnie nie wie co robić, a czasu na szukanie w necie nie ma -
nooo masakra:) wątek nam się sypie;)
Aśka z okresem, ja z okresem, KINIA z okresem.....ale jazda
muszę się pochwalić że trzymam się twardo z tymi słodyczami, wczoraj tylko dwa paluszki kinderka bo mnie córa poczęstowała i nie mogłam się oprzeć
a tak to owocki podjadam:) -
Kochane...może mi któraś doradzi...byłam dziś na monitoringu i pęcherzyk dominujący miał prawie 25mm a endo 8.5 cm.I kazał zaczekać ze współżyciem do jutra by pęcherzyk mógł pęknąć. Wie ktoś dlaczego? Przecież z tego co ja słyszałam najlepiej współżyć przed owulacją. Nie zdążyłam się go zapytać dlaczego tak dziwnie
-
Robotka1 wrote:pierwszy raz się z taką teorią spotkałam żeby czekać aż pęknie.....ja bym już dziś rozpoczęła starania:)
Robotka1 dziękuje za odpowiedźteż tak sądzę więc
będą już dziś!
Życzę szybko zielonej kropeczki!
Pozdrawiam Serdecznie -
Kinga nooo haha co miesiąc sobie to powtarzamy, najpierw miały być kropki z okazji świąt, potem z okazji nowego roku, walentynek, teraz dnia kobiet....potem pewnie z okazji wiosny, wielkanocy itp i tak cały rok w koło.....ja sie na nic nie nastawiam......ani na wiosnę ani na lato ani na zimę.....
wiem że w końcu mi się uda i już....
MRTH działaj działaj:) ja bym sobie w brodę pluła potem że tego nie zdrobiłam:) lepiej wcześniej niż późno.Joanna0071, aga.just lubią tę wiadomość
-
mrth666 wrote:Kochane...może mi któraś doradzi...byłam dziś na monitoringu i pęcherzyk dominujący miał prawie 25mm a endo 8.5 cm.I kazał zaczekać ze współżyciem do jutra by pęcherzyk mógł pęknąć. Wie ktoś dlaczego? Przecież z tego co ja słyszałam najlepiej współżyć przed owulacją. Nie zdążyłam się go zapytać dlaczego tak dziwnie
Juz sie przytulaj. I prawdz czy pękł
-
Dziewczyny mam pytanko czy na clo miałyście miesiączki takie jak cześniej ? Wieczorem zauważyłam mała ilość krwi więc zaznaczyłam dziś rano rozkręciło się na chwilę jakieś pół godziny do tej pory mam cos dziwnego bo bardzo gestą wydielinę w czarnym kolorze albo brąowym, powinnam mocno już krwawić tak jak zawsze kurcze juz sama nie wiem co jest grane plaster rano nakleiłam jutro clo ale jakoś się martwię, mam nadzieję że też tak macie i że wszystkojest ok