X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz, że to najmniej wiarygodne miejsce na pomiar?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    A wiesz, że to najmniej wiarygodne miejsce na pomiar?
    jesli mierzy sie w jednym i tym samym miejscu to jest jak najbardziej wiarygodna..mierze 2miesiac i temp mam rownomierne..co inengo gdybym miala skoki temperatur gory i doliny..ale ja mam stabilna a to oznacza ze mierzenie jest ok...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasteony cykl z clo przejde na waginalne..wtedy zobacze jak duza roznica temp jest miedy buzia a pochwa...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko.

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny w naszym wypadku raczej nie mamy szans na naturalne zapłodnienie....w grę wchodzi tylko inseminacja lub in vitro jeśli mąż ma plemniki w jądrach w ogóle.......jestem tym trochę załamana....
    rozmawialiśmy, jest tak wystraszony jak i ja....
    wiedziałam że nie spodoba mu się pomysł z tym trenerem do którego chcę go wysłać....jest na nie. rozumiem go bo się krępuje i wstydzi....nic nadzwoczajnego....
    prawdopodobnie ten urolog od usg albo angdrolog może też mu ten odblok przepisać na receptę wiec w razie gdyby się uparł poczekamy na wizytę.

teraz przeniosłam się na forum nasz bocian, tam jest mnóstwo materiału poświęconego bezplemnikowcom. 99%ludzi w ciąży zaszło przez invitro czy inseminację.......niestety

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak to skad takie info kasia masz????

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja właśnie po pregnylu. Oby pęcherzyk 19.5 na 21mm pekl!!!

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ze strony nasz-bocian....tam jest szeroko temat rozwinięty na kilkaset stron jakby to zebrać w kupę....
    podobno tego się nie da wyleczyć. można jedynie pobrać nasienie i albo inseminacja, albo in vitro albo dawca nasienia gdyby się okazało że mąż całkiem wytępił plemniki albo adopcja......
    Kacha to dopiero trauma....
    nie ma szans na naturalne poczęcie!!! ani jedna historia nie zakończyła się powodzeniem przy naturalnym poczęciu!!!szok

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasiu ze strony nasz-bocian....tam jest szeroko temat rozwinięty na kilkaset stron jakby to zebrać w kupę....
    podobno tego się nie da wyleczyć. można jedynie pobrać nasienie i albo inseminacja, albo in vitro albo dawca nasienia gdyby się okazało że mąż całkiem wytępił plemniki albo adopcja......
    Kacha to dopiero trauma....
    nie ma szans na naturalne poczęcie!!! ani jedna historia nie zakończyła się powodzeniem przy naturalnym poczęciu!!!szok
    Kasia ja w to nie wierze!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    Hej. Ja właśnie po pregnylu. Oby pęcherzyk 19.5 na 21mm pekl!!!
    no taki powinien peknac..spokojnie... :)poczujesz jak peknie :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka poczekaj. Nie panikuj!!!! Inspiracją jest dla ludzi. Uda się wyhodować choć trochę plemników i inspiracją ma dużą szansę na powodzenie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna. Inseminacja a nie inspiracja. Sorry, słownik!

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uch dzięki dziewczyny....mam wrażenie że od kolki dni biorę udział w jakimś koszmarze

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    uch dzięki dziewczyny....mam wrażenie że od kolki dni biorę udział w jakimś koszmarze
    cos ci wyslalam na priv i to jest calkiem rpzeciwienstwo tego co piszesz....zobacz sobie~!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka przecież nie macie jeszcze żadnej diagnozy. Poczekaj na usg! Poczekaj na konkrety, a nie domniemania.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tam pisze ze po zaprzestaniu brania sterydow to ustepuje org wraca do normalnosci!!!!nie czytaj jakichs glupot bo oszalejesz normalnie!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sie nie zalamuje musi byc ok...wychodze do domu...a moja przyjaciolka w ciazy wczoraj sie dowiedziala i to drugie dziecko....ciesze sie a dla mnie bol ale nie bo ona bedzie miec tylko nie moge zapomnic !!!

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje kochane wy :*

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia bedzie dobrze...kurde dziewczyny mam wrazenie ze trzeba w pizdu rozwiazac ten watek i przenies sie na inny....kurwa jakis pech tu przesladuje co chwile cos komus zlego wychodzi....zaczynam sama sie bac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia swoją drogą.....
    Przyjaciółka ma subtelność i wyczucie niczym moja. Od kilku długich tygodni się nie widzimy. Życzę jej jak najlepiej ale forma przekazania takiej informacji była idiotyczna i za mocna jak dla mnie.
    Twoja przyjaciółka tez by najpierw kurwa pomyślała a później powiedziała. Dobrze ze do szpitala nie wpadła z ta wiadomością.
    Ja nie wiem....ale jeśli mi by wyszło to czulabym stres mówiąc o tym innej bliskiej starającej się osobie. Na pewno do 3m bym się powstrzymał a później poczekalabym na sprzyjający klimat.

kapturnica, kiniaczek84, aga.just, Joanna0071 lubią tę wiadomość

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ