X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    przestańcie Kinia Kasia bo mi się ryczeć che....
    nigdzie na razie nie idę....będę tu z wami na ile dam radę choć jak wiadomo, mam teraz inne problemy na głowie a nie monitoringi.
    postaram się was wspierać.....
    bez was moje godziny w pracy to wieczność....

muszę sie też wypisać z wizyty u nowego lekarza co mam na koniec marca....
    ja juz placze....jest mi tak zajebiscie smutno......mialo byc do kurwy nedzy inaczej!!
    niech mnie nawet zbanuja za przeklenstwa gleboko w dupie to mam :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiedziałam że kiedyś los mi się odpłaci....
    dość nam się w życiu powodziło. zdrowa córka, zbudowaliśmy bardzo szybko wymarzony dom....ślub kameralny wymarzony.
    praca....dużo poświęcaliśmy na dobra materialne....praca ponad normy na dwie roboty obydwoje....
    mama zawsze powtarzała że za bardzo chcemy mieć wszystko już...żebyśmy zwolnili....ja to jeszcze tak na dwa razy to brałam ale mój mąż w ogóle tego nie słuchał....
    i chyba nadszedł ten moment w naszym życiu żeby się zastanowić nad nim...nad tym co ważne...nad naszym małżeństwem jeszcze jeden raz....
    powiem tak. gorzej być nie może....każda zła wiadomość teraz będzie na równi z tym co przechodzimy ostatnio....jak się dowiem że jest źle z kolejnych badań to po prostu będzie to dno...które się teraz ciągnie....
    boję się jedynie jakiegoś załamania psychicznego...że nie dam rady w pewnym momencie, że będę krzyczeć na męża, obwiniać go głośno, że on się ode mnie odwróci.....że nie damy rady....
    choć ja ogólnie czuję że mam dużo siły w sobie....dziś załatwię wszystkie wizyty jakie się da....na badania pójdzie w środę bo pracuje i nie ma jak pójść wcześniej....
    nawet tego trenera załatwiam za niego!!! on ma tylko się pojawić u niego i dostanie resztę wskazówek.....
    kurwa jestem zajebiście silna.....
    a mogłabym usiąść i powiedzieć żeby sobie radził sam jak chce, że ja już wyczerpałam swoje możliwości.....

tak się składa że mamy rekolekcje 5 kwietnia w Gródku nad Dunajcem.....obje chcemy na nie pojechać. może nas jakoś duchowo podtrzymają przez ten trudny okres.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik to prawda, jesteś silna i wiem, że dacie radę. Ja to wiem. Jak mówi popsis Sysi - dopóki walczysz jesteś zwycięzcą! Wy walczycie razem z podwójną siła. Musi być dobrze!

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a Ty widzę zaczynasz od nowa pełną parą:) jak nastawienie do cyklu??

kurde co ja mam zrobić z ziołami?? mam ich tyle przecież....myślicie że powinnam sprzedać czy dobrze zabezpieczyć i schować? a może popijać mimo wszystko?? no bo donga to sobie zatrzymam na kiedyś tam:)

Aguś wierzę w to odblokowanie....jak to nie pomoże to niestety nic już nie pomoże.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jestes silna kobieta i nie nalezysz do tych co zalamuja rece i nic nie robia....zrobisz wiele by osiagnac sukces...i osiagniesz go moze nie tak szybko jak chcialas ale zdarzy sie to..Jestes mloda wiec masz jeszcze zapas czasu by wszystko unormowac.....
    Nie mozesz tk myslec...dlaczego los ma sie odwrocic ..bo co??bo zapylalas z chlopem by miec dom zaplecze materialne itd???nie zgodze sie z toba..kazdy co mysli o przyszlosci stara sie zapewnic dzieciom jak najlepsze warunki i start w zyciu...W tym wypadku wiekszosc z nas musialaby dostawac kopniaka od zycia...ze mna wlacznie bo ja wloczylam sie po swiecie od kiedy moj syn mial 2latka by poprawic warunki materialne ,a pozniej moj chlop , ktory w rozjazdach jest juz dobre 8lat.. ....Nie wolno ci tak myslec
    Kasia ja kupie ziolka tego ksiedza od ciebie....jak tylko okaze sie ze ten cykl spisze na straty....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:44

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik pij ziółka :) nie zaszkodzą Ci, a wyreguluja organizm. Zresztą smakują Ci :) Możesz na wzmocnienie nasienia zaparzać Srokę też mężowi. Mój też popija ze mną :)

Będzie odblokowanie, będzie androlog, będzie dobrze!!!!!

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha do puki mąż będzie ze mną współpracował....
    na razie jest w szoku...widzę to po nim i po jego zachowaniu, po prostu jest inny....
    jeśli on zaufa mi w 100% to jakoś to poprowadzę....czeka nas rozmowa na spokojnie jutro....jak to powiedział mój mąż jutro mamy cały dzień dla siebie.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Aga dzięki nie wiedziałam że mąż może popijać:)

Kasik dla Ciebie trzymam połóweczkę w takim razie:)

może będzie ktoś od nas z firmy przejazdem to jak będzie trzeba dostarczy Ci ziółka pod same drzwi:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kacha do puki mąż będzie ze mną współpracował....
    na razie jest w szoku...widzę to po nim i po jego zachowaniu, po prostu jest inny....
    jeśli on zaufa mi w 100% to jakoś to poprowadzę....czeka nas rozmowa na spokojnie jutro....jak to powiedział mój mąż jutro mamy cały dzień dla siebie.
    wiesz co??daje reke uciac ze bedzie wspolpracowal...baaaa bedzie robil wszystko co mu kazesz , gdzie mu kazesz isc..Skoro znasz go doskonale i widziszz e wstrzaslo to nim to bedzie dobrze....Potrzebujecie spokojnej rozmowy i przede wszystkim zapewnienia z twojej strony ze przejdziecie przez to razem...Ja wiem ze wam sie uda....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest:) mamy usg na 14 marca:) czyli już:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jest:) mamy usg na 14 marca:) czyli już:D
    no widzisz??tylko tydz ...wiec spokojnie wszystko po0robicie...tylko ty musisz wszystko wziasc niestetyw zalatwianiu na siebie...Swoja droga skad ja to znam??heh moj malz tez robi wszystko jak po sznurku ale pod warunkiem ze to ja pozalatwiam wszystkie sprawy..On tylko pojdzie i zrobi co juz tylko onh musi...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kraków 12 marzec:) dobra nie jest źle.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze tylko się zastanawiam czy nie lepiej go umówić do tego krakowa po usg.....chyba tam zadzwonie jeszcze raz;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    kurcze tylko się zastanawiam czy nie lepiej go umówić do tego krakowa po usg.....chyba tam zadzwonie jeszcze raz;)
    no mysle ze z wynikiem bedzie lepiej...dzwon

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wie ktos jak pozbyc sie suchosci w buzi az mi jezyk kolkiem staje :-/ ??pije i pije i nic :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde muszę go jednak przepisać, tak będzie lepiej, na 24 marca

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tak czytam ze to moze byc objaw nadczynnosci tarczyc...ale wynik z wczoraj jest ok :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra przepisałam:)

KASIA a żucie gumy??? albo jakieś landrynki miętowe?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee Kaska nie mysl tak ze to od tarczycy skoro wynik masz ok.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dobra przepisałam:)

KASIA a żucie gumy??? albo jakieś landrynki miętowe?
    to tzw kserostomia...pisze o roznych przyczynach...ja ma 3ci dzien ..ze sucho w b uzi ciagle pije :-/ zajeviscie uciazliwe guma na chwile daje ttylko ulge... :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ