Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta @ u mnie zawitala. Mam w związku z tym do was pytanie. Plamienie i mala ilosc krwi pojawiła się już wczoraj po godzinie 22. Teraz się zastanawiam który dzień uznać za 1dc? Mam brać teraz CLO od 3 dc więc to dla mnie już dosc istotne.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Cześć dziewczęta @ u mnie zawitala. Mam w związku z tym do was pytanie. Plamienie i mala ilosc krwi pojawiła się już wczoraj po godzinie 22. Teraz się zastanawiam który dzień uznać za 1dc? Mam brać teraz CLO od 3 dc więc to dla mnie już dosc istotne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 07:50
-
kiniaczek84 wrote:Na dzien dzisiejszy jest oki dominujacy pecherzyk ma 15mm w sobote zastrzyk z pregnylu.
-
kapturnica wrote:Kinia sliczny pęchol oby urosl tlusciutki i zdrowiutki...bede trzymac w kciuki...Madzia jak tam sie czujesz???i pytam nie tylko o fizyczny ale i psychiczny stan...
nom spisał sie oby jeszcze zdziebko podrósł do jutra i bedzie oki:) -
kiniaczek84 wrote:nom spisał sie oby jeszcze zdziebko podrósł do jutra i bedzie oki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jest gorzej niż mi się mogło wydawać.....
mąż ma zrobić próby wątrobowe ALT AST
PSA-marker nowotworowy prostaty!!
LH i FSH
jestem załamana poraz drugi....
ścianki błony wytwarzającej plemniki są całkowicie zdarte.....nie wiem czy jest jakikolwiek ratunek....
dziś rano rozmawiałam z zaprzyjaźnionym trenerem u którego dość długo trenowałam...ma się do niego zgłosić mój mąż....wyśle go do specjalisty który da mu recepty na porządne odblokowanie....
przepraszam że nikomu nic nie napiszę ale nie mam głowy zupełnie...
wysiedziałam się wczoraj u ginka 4 godziny!!!
poszłam na solarium w między czasie bo inaczej bym zwariowała....
mamy poleconego u mnie w miejscowości lekarza od usg więc zaraz dzwonię się umówić
i do androloga.....
ten trener powiedział że nie ma sensu robić tych badań bo on ma wszystko poblokowane.
ale my je zrobimy, muszę wiedzieć jak to teraz właśnie wygląda -
Robotka1 wrote:jest gorzej niż mi się mogło wydawać.....
mąż ma zrobić próby wątrobowe ALT AST
PSA-marker nowotworowy prostaty!!
LH i FSH
jestem załamana poraz drugi....
ścianki błony wytwarzającej plemniki są całkowicie zdarte.....nie wiem czy jest jakikolwiek ratunek....
dziś rano rozmawiałam z zaprzyjaźnionym trenerem u którego dość długo trenowałam...ma się do niego zgłosić mój mąż....wyśle go do specjalisty który da mu recepty na porządne odblokowanie....
przepraszam że nikomu nic nie napiszę ale nie mam głowy zupełnie...
wysiedziałam się wczoraj u ginka 4 godziny!!!
poszłam na solarium w między czasie bo inaczej bym zwariowała....
mamy poleconego u mnie w miejscowości lekarza od usg więc zaraz dzwonię się umówić
i do androloga.....
ten trener powiedział że nie ma sensu robić tych badań bo on ma wszystko poblokowane.
ale my je zrobimy, muszę wiedzieć jak to teraz właśnie wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 08:53
-
tak, właściwie był tego pewien....
zaszokowany był chyba tak samo jak ja.
to koniec....czuję to.
zrobię jeszcze co w mojej mocy żeby to zmienić ale powiedział że będzie bardzo ciężko....że po sterydach normalnie jest sperma ale upośledzona a u mojego męża nie ma jej w ogóle.
skończyły się puki co moje marzenia o dziecku, o monitoringach, o ziółkach, testach, wstrętnych @.....
nie wiem zupełnie jak sobie z tym poradzę....nie wiem....