Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Kasiu facet po dawce sterydów musi się odblokować. czyli musi przywrócić pracę naturalnych hormonów, między innymi testosteronu...
jak bierze sterydy to wtedy się blokują różne funkcie w organiźmie-u nas produkcja plemników. teraz musi to odblokować aby własny testosteron zaczął działać i produkować nasienie wartościowe.
do tego potrzeba wielkich dawek clomidu i pregnylu.
clo wychodzi jakoś 30 tabletem w ciągu ok 25 dni. -
nick nieaktualny
-
Aga czarny rynek.tak to działa....a myślisz że mój skąd ma te anaboliki? od lekarza??
dziewczyny koniec o mnie....nie chcę tu nikogo zamęczać moim problemem.....
czuję się fatalnie, po 17 biegnę do ginka z wynikami niech radzi co robić. -
Patrzcie:
"Deca i blokada testosteronu, zeby zdobyc na to dowody podpatrzymy co na to mowia badania przeprowadzane nad antykoncepcja meska- dlaczego? Ponieważ aby uzyskac
efekt azoospermii(braku plemnikow w spermie) potrzeba zahamowania dodatniego sprzezenia zwrotnego układu rozrodczego mezczyzny (podwzgorze, przysadka, jadra (p-p-j)
co jak wiadomo powoduje zablokowanie produkcji wlasnego testosteronu oraz wspomniana azoospermie.
Najbardziej udokumentowanym srodkiem uzytym do tego celu jest testosteron.
Czyli w skrocie, Swiatowa organizacja zdrowia przeprowadzila experyment w którym podawa 200mg Testosteronu prolongatum(enanthate) tygodniowo grupie 670 mezczyzn z 16 krajow, około 60% nie chinoli uzyskalo efekt azospermi(zero plemnikow w nasieniu) i ponad 90% chinoli tak samo a pozostali mieli powazna oligospermie(bardzo mala liczba plemnikow w nasieniu) - jak widac testosteron skutecznie zahamowal wspomniane wyzej dodatnie sprzezenie zwrotne ukladu rozrodczego."
już wiecie czemu tylko to obwiniam o azoospermię u męża?? -
nick nieaktualnyWow robotka. To nas do doksztalcilas;).
Kap mowie o pragnieniu bo kilka moich koleżanek z ovu opisywaly pragnienie jako pierwszy z objawów. Choć wiadomo, u jednego takie pragnienie może coś sugerować u drugiego czasami tak bywa i nie ma to znaczenia. -
nick nieaktualnyBrałam juz pregnyl dwa razy wiec pamiętam. Jak w ciąży się czułam. 1 raz pęcherzyków 21mm i zastrzyk. Pękł po prawie 2 dniach. Drugi raz pęcherzyk 24/19 mm i nie pękł. Zrobiła się torbiel. Dlatego pytam czy jutro będzie okej skoro dziś 16.5 na 19.5.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhh Kasia to wio chlopa za kolnierz i niech to szybko naprawia..makabra jak dla mnie to wszystko...Wypluka sie z tego powtorzycie badanka i bedzie gitarka...
Wy sie o to moje pragnienie nie spierajcie bo ja to mam raczej z przesuszonego powietrza w domky hyhyhyhy...
a co do pregnylu jego nie ma juz 8do10dni po podaniu tak mi gin gadal i najsilniejsze efekty uboczne ma do tygodnia po podaniu najczesciej....pozniej sa tak male i sladowe ilosci ze nie oddzialywuja na nas juz tak bo stezenie zadne... W sumie jak popatrze to mialam po nim jedynie sennosc i raz ochote na ogorkki,,,,a tak nic innego nie zaobserwowalam....
to tyle w kwestii pregnylu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 15:14
-
Robotka1 wrote:czasowa bezpłodnośc się to nazywa!!! albo antykoncepcja męska!!! wszystko mi się układa.....
-
Anko wrote:Brałam juz pregnyl dwa razy wiec pamiętam. Jak w ciąży się czułam. 1 raz pęcherzyków 21mm i zastrzyk. Pękł po prawie 2 dniach. Drugi raz pęcherzyk 24/19 mm i nie pękł. Zrobiła się torbiel. Dlatego pytam czy jutro będzie okej skoro dziś 16.5 na 19.5.