Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
tak ma to dziecko w końcu.
KAsia nie spiesz się, na badanie żeby się umówić trzeba zadzwonić ze 3 dni wcześniej tak że luz.
wiecie co....myślę że zostaniemy przy tej suplementacji którą miał.....jak wyłączymy ten testosteron to będziemy widzieć za 3 miechy czy się coś poprawiło. no a wit E to witamina płodności Aguś i ten salfazin mu bede dawać 3x1 -
aga.just wrote:Kurcze ale macie fajnie z tymi klinikami blisko. U nas nie ma komputerowego badanie nie ma pokoiku Tylko zwykłe badanie + posiew. Ale chłop poszedł i nie marudził.
-
Robotka1 wrote:tak ma to dziecko w końcu.
KAsia nie spiesz się, na badanie żeby się umówić trzeba zadzwonić ze 3 dni wcześniej tak że luz.
wiecie co....myślę że zostaniemy przy tej suplementacji którą miał.....jak wyłączymy ten testosteron to będziemy widzieć za 3 miechy czy się coś poprawiło. no a wit E to witamina płodności Aguś i ten salfazin mu bede dawać 3x1Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 11:21
-
Kasiulku oczywiście że pójdę, źle się zrozumiałyśmy....
juz wiem wszystko jak co brał....mówił że nie jest pewnien ale około pół roku rok brał mieszankę testosteronów 2ml na tydzień....czyli tak 2 zastrzyki w tygodniu....
na doblok poproszę mojego gina żeby mi pregnyl przepisał. i on mi na pewno powie o andrologu, no trzeba jechać i już. i na pewno bede z nim bo ja musze wszystko wiedzieć.
oboje ustaliliśmy że od dzisiaj koniec z używkami. -
Mysle ze oprocz badania nasienia to jego powinie zbadac tez androlog palpacyjnie...a co do lekow nuie wiem czy to dobre by bylo bez ogladu lekarza faszerowac sie nowa chemia,..,jak tu trzeba z potwierdzuic albo wykluczyc ze tylko sterydy wplynely na to ze nie ma plemnikow..Tu juz Kasia lekko grubsza sprawa bo co innego jak jest ich mniej czy sa leniwsdze wtedy suplementy same pomoga ale jak ich wogle nie ma??to moze byc problem z ich tworzeniem sie juz na etapie chromosonalnym....
aga.just lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kasiulku oczywiście że pójdę, źle się zrozumiałyśmy....
juz wiem wszystko jak co brał....mówił że nie jest pewnien ale około pół roku rok brał mieszankę testosteronów 2ml na tydzień....czyli tak 2 zastrzyki w tygodniu....
na doblok poproszę mojego gina żeby mi pregnyl przepisał. i on mi na pewno powie o andrologu, no trzeba jechać i już. i na pewno bede z nim bo ja musze wszystko wiedzieć.
oboje ustaliliśmy że od dzisiaj koniec z używkami.Anko lubi tę wiadomość
-
Kasiek pytalas czy to mje tsh jest ok...wydaje mi sie ze deczko upadlo za nisko ehheeh ale od jutra wprowadzam co 2gi dzien mniejsza dawke a do endo juz sie zapisalam za 2 a nie 3tyg.....przy braniu euthyrexu idealem wynik jest na poziomie okolo1....wiec wynik nie ejst najpodlejszy , ale w marzeniach nie sadzilam ze spadnie tak w dol///
-
Kasiu to dobrze że pójdziesz do endo. no i fajnie że dawkę możesz zmniejszyć....
jestem umówiona na jutro na 8 z trenerem mma i naszym dobrym kumplem....musi mu dobrać odblokowanie odpowiednie do tego co brał....tu nie pomoże ani androlog ani ginekolog raczej, chłopaki sami to robią. mój niestety nie;/
dziewczyny tak paskudnego dnia to ja jeszcze w życiu nie miałam.....jak się człowiek martwi o siebie to inna bajka ale jak chodzi o myślenie o chłopie to już w ogóle....
i powiem wam teraz na spokojnie że te testy z jedną kreska czy pojawiająca się co miesiąc @ jest na prawdę nie porównywalna do tego jak się okazuje że nie ma czym spłodzić tego dziecka.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Nie smuci się. Będą i nasze fotki z usg!
widać musimy nauczyć się cierpliwości i pokory. -
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Pij pij. Oby to pragnienie by dobrym zwiastunem. Dziewczęta jutro wyjeżdżam na kilka dni... myślicie że jeśli jutro pęcherzyków będzie miał z 18 na 21 mm to będzie dobry na pregnyl?
Picie zwiastunem???nie slyszalam i w 1 ciazy nie mialam nic takiego....... -
Kasiu facet po dawce sterydów musi się odblokować. czyli musi przywrócić pracę naturalnych hormonów, między innymi testosteronu...
jak bierze sterydy to wtedy się blokują różne funkcie w organiźmie-u nas produkcja plemników. teraz musi to odblokować aby własny testosteron zaczął działać i produkować nasienie wartościowe.
do tego potrzeba wielkich dawek clomidu i pregnylu.
clo wychodzi jakoś 30 tabletem w ciągu ok 25 dni.