Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kap spokojnie. Zobacz tu https://ovufriend.pl/wykres,470aa85cd20e9bd9ea9eaa6ec95cb754.html
Żółwik mała badanie progesteronu 5 dc - wynik 4
i co? ciąża Lutkę brała tylko kilka dni. Tylko 4 dokładnie.
Jak się dowiedziała, że jest w ciąży - wynik 13,51. -
Robotka1 wrote:dziewczyny jestem załamana....
nie potrafię racjonalnie myśleć....
w najśmielszych myślach nie przypuszczałam że będzie taka diagnoza....
dziś idę do ginekologa z wynikiem, może poratuje jakimś lekiem tymczasowym.
musimy się zapisać do androloga, polecono mi w tej klinice co robiliśmy nasienie.....dziś tam zadzwonię....
ja w swoim życiu byłam niezłym ziółkiem ale nigdy nie przypuszczałam że życie odpłaci mi się w taki sposób.....nigdy!!
nie wiem nawet czy to idzie wyleczyć
wczoraj mąż mi się przyznał po wynikach że bierze testosteron-steryd!! regularnie......mam to ipowiedzieć dziś lekarzowi....wiedziałam że od czasu do czasu coś tam bierze ale nie sądziłam że regularnie!!!
załamka.....nie wiem dziewczyny ile tu z wami wytrzymam bo przyznam szczerze że teraz wiadomość o każdej ciąży będzie dla mnie w połowie niestety smutkiem i płaczem.....
nie będziemy mieć wspólnych tematów....monitoringów i innych.....
będę was na pewno wspierać całym swoim serduchem.
odłożyłam wczoraj większośc witamin, został mi dong który będę brać do owulacji. ziółka też i temperaturę tez będe mierzyła tylko do skoku.....
piszę to i płaczę....tak mi was wieczorem brakowało....
Każdy lekarz powie twojemu mężowi, ze sterydy pewnie na poprawę budowy ciała niszczą plemniki! Mój mąż ćwiczy i jest biegaczem i pytał lekarza czy może coś brac on pow ze musi wybrac dziecko albo wygląd. Dawaj mężowi na razie witaminy takie jak selen, cynk, l-karnityne i kwas foliowy. Zapiszcie sie do androloga i próbujcie.
Nasz dietetyk ostrzegł nas ze mężczyzn jest gorzej leczyć i trudniej. Wymaga sie od nich całkowitej zmiany trybu życiaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyCzemu ten bol nie przechodzi .....przepraszam jak pisalam jakies glupoty bo narkoza chyba bo maz tez mowil ze cos gadalam....
teraz 3 miesiace przerwy ....ale nic ...i tak rezygnujemy nie chce tego przezywac ani maz nastepnym razem..tu jeszcze sie nie zdarzylam przyzwyczaic ....do tego faktu ciazy.... -
Madziara wrote:Czemu ten bol nie przechodzi .....przepraszam jak pisalam jakies glupoty bo narkoza chyba bo maz tez mowil ze cos gadalam....
teraz 3 miesiace przerwy ....ale nic ...i tak rezygnujemy nie chce tego przezywac ani maz nastepnym razem..tu jeszcze sie nie zdarzylam przyzwyczaic ....do tego faktu ciazy.... -
Sysia dzięki za pocieszenie jakiekolwiek ono nie jest....
tak musze go dalej suplementować, duzo witaminy E podobno 1000mg przez 2 tygodnie....
salfazin 3x1 i na pewno potrzebne bedzie na pierwsze 2 tygodnie Hcg 500j i clo 50mg...
tyle wiem na tą chwilę i tak lekarzowi to przedstawię że potrzebujemy szybki odblok właśnie po testosteronie.
Aga mój mąż bierze w niewielkiej dawce testosteron od roku non stop!!
kurwa jaka jestem na niego wściekła.....
wiedział że się leczę i tak to brał....nie wierzę że nie wiedział o skutkach ubocznych...
MADZIARA nie wiem czy Cię pociesze ale też musze zrezygnować ze starań;/ -
nick nieaktualnyJa tez sprzedam wam hit. Przestałam owulacje:)
Idę to tylko potwierdzić ale miałam wczoraj mega bóle owulacje a dziś nic już na dole nie czuje. Jest już po wszystkim. A z moim M. nie spaliśmy nawet w jednym łóżku bo jestem przeziębiona. Miesiąc w plecy. Tez super. Biorąc pod uwagę ze cło można brać tylko 3 cykle z rzędu. -
nick nieaktualny
-
Agus a ty się nie martw badaniami męża, na pewno wyjdą dobrze. macie małą córeczkę, nie wierzę w takie pogorszenie paramertów-zobaczysz będzie dobrze:)
ANKO współczuję przespania owulacji....
ja swoją spróbuję zmnitorować ostatni raz...czy dong i zioła podziałały....dziś też podglądnę co słychac....czy cokolwiek jest. -
Kasia najwazniejsze ze wyszlo szydlo z worka bo mogloby to trwac jeszcze duzej..skoro z tego co pamietam kolo roku sie staracie to by sie pokrywalo ze pod wpl sterydu bloklo produkcje plemnikow...Mysle ze zdawal soie sprawe ze ma takie dzialanie uboczne , ale tak jak pisalas musial sie sugerowac tym ze z mała sie udalo i myslal ze teraz tez tak bedzie..Nie wiem czy wtedy bral go ciagle czy sporadycznie...jesli sporadycznie to nie blokowalo to produkcji pelmnikow....
-
a ja wlasnie sie zastanawiam czy sie nie rozejrzec za jakims lab moze w saczu i jak moj zjedzie na swieta pojechac znim zeby zbadal dla spokoju glowy....Niby praca dobra nie ma obciazen zadnychn , nie pali itd dba od prawie 9miesiecy o siebie ale rozne cyrki juz tu widzialam
-
nick nieaktualnyBiorąc pod uwagę ze rezerwa się zmniejsza. Ze raz poronilam. Staram się prawie rok. Owulacje mam tylko przy stymulacji i co 4miesiace badania wycinków z macicy bo to tylko kwestia czasu aż dysponują zmieni się w komórki rakowe i wtedy pod nóż, a nie mam jeszcze dziecka....to myślę że jest to powód do zmartwień.
-
nick nieaktualny