Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia teraz będzie już lepiej, bo najgorsze masz za sobą!
Tak 3 miesiące, bo plemniki zazwyczaj są wytwarzane ponad 70 dni. Więc od zaczecia brania.leków efekty dopiero po min 70 dniachDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Madzia teraz będzie już lepiej, bo najgorsze masz za sobą!
Tak 3 miesiące, bo plemniki zazwyczaj są wytwarzane ponad 70 dni. Więc od zaczecia brania.leków efekty dopiero po min 70 dniach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie noo ok malo gazow mi dali zreszta znieczulal mnie szef anestezjologii a moj gin operowal ...boli brzuch jak cholera udroznili jajnik a tak jeszcze mi sie jezyk plata w buzi ale pisac moge ...jest bol ale nie to co rano !! Kurwa jak by ktos mi siekiera kroil...
-
Tylko jaki my mamy wpływ na to? Już tyle robimy. Więcej sie modlić? Za nas już nawet dwie msze były zamówione w Czestochowie, Licheniu i Lagiewnikach i co? I nic! Wiara kiedyś sie kończyDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Maz pow ...ze koniec naszych staran ....skupimy sie na adopcji.....co mi zostaje..maz tak mowi bo nie moze patrzec na to wszystko..
moze powinien odejsc znalesc kogos ...miec dziecko..Milcia lubi tę wiadomość
-
Madzia siedzę i płaczę z Tobą...
nie wiem co powiedzieć, bo żadne słowa nic nie pomogą.
Masz męża, plany o adopcji. To jest ważne. Mąż Cię kocha. To jest ważne. Wy jesteście ważni. Nie wiem co czujesz, nawet nie umiem sobie tego wyobrazić, ale pamiętaj, że jestem, że jesteśmy...
Kasia o żesz kurna! To zaczynam się serio cykać o mojego chłopa. Serio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny