Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziu nie mam słów strasznie współczuję bo to straszna świadomość jest radość , że jest, ze się udało to kurcze tylko tyle zabrakło jak bym mogła to bym Ci to przepchnęła do macicy kurcze moze konsultacje z innym lekarzem już wiele dziwnych i zaprzeczających diagnoz słyszałam
-
o matko.....otwierać???? w srodku krew??? kurde czemy te zarodki się nie mogą zaimplantowac normalnie?? o co chodzi???
Madzia o ktorej masz operację??
sysia dzięki za info....my mamy mieć jutro wyniki nasienia, ciekawe co tam słycha c -
jejku Madziarka tak mi przykro ....
u mnie pecherzykl pekl jednak czyli ten bol wczoraj rano to byla owulacja pewnie , zobaczymy co bedzie
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
dziewczyny powiedzcie mi łopatologicznie.
jak notujemy spadek na owulację...ten największy w cyklu to oznacza że owulacja właśnie w tym momencie jest? czy że będzie w przeciągu kilkunastu-kilkudziesięciu godzin? interesują mnie normy;) odchylenia i wyjątki nie wchodzą w grę -
na razie cisza, pewnie jej nie ma;)
choć mi osobiście wydaje się że to różnie jest, przecież owu może być i 1 i 2 i 3 dni po skoku.....mi się wydaje że najlepiej współżyć od skoku;) ale ile w tym prawdy? wczesniej to chyba na czuja bo nie wiadomo kiedy w sumie skok bedzie -
nick nieaktualny