Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara wrote:Juz leze....ciaza pozamaciczna do usuniecia zrobia dzis w trybie pilnym ...musza otworzyc Bo krew w brzuchu ...rycze ...nie chce mi sie zyc ..
ojaciezpier...ole!!!!!!!!!!!!!!!! ku.............wa!!!!!!no co za niefart!
bardzo mi przykro
-
nick nieaktualnyMadziu myślę o tobie.
Tak strasznie mi przykro ze musisz to przechodzić. Żadna z nas pewnie i tak nie potrafi wejść w twoja skórę ale myślami Ci wspieramy.
Jaki to kurna pech ze po kilku długich cyklach starań plemników połączył się z komoreczka tylko implantacja nie tam gdzie trzeba.
Madzia pewnie po zabiegu będziesz musiała odpocząć z cykl, czy dwa. Ale wiedz dziewczyno ze juz było bardzo blisko.
Myślę że jeszcze wszystko ułoży się po twojej myśli. Narazie bądź dzielna. A reszta sama się poukłada. Trzymam kciuki bardzo mocno....Robotka1, kapturnica, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia trzymaj sie tam skarbie jestem z toba myslami musisz teraz myslec o swoim z\zdrowiu...nawet nie wiesz jak mi zaje..scie przykro...
Kasia Kasienko jejuuu nie wiem co napisac nie mam slow...\
Dzisiejszy dzien jest straszny , okropny...pogrzeb dziadka , Madzia Kasia....nie mam slow na to co sie dzieje -
na teraz na monitoringu mialam owulacje w spadek a po skoku juz nie bylo pecherzyka, czyli pekl
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Robotka to nie koniec świata! U nas był taki sam wynik! Dobry lekarz, leki i oczywiście zmiana trybu życia i wróci wszystko do normy, więc glowa do góry. Mam fajnego androloga z Warszawy jakby Cię to interesowałoDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Robotka to nie koniec świata! U nas był taki sam wynik! Dobry lekarz, leki i oczywiście zmiana trybu życia i wróci wszystko do normy, więc glowa do góry. Mam fajnego androloga z Warszawy jakby Cię to interesowało
-
nick nieaktualnyJestem po bol brzucha jak po zabiegu trwalo 1 godz ...pow ze byla by prawdopodobnie blizniacza czujecie ...bo duze bylo i jedno pekniete drugie jajo cale ale tez pozamacica....pamietam tylko ze plakalam i usnelam...tyle pamietam...gardlo boli i ramiona.... Dobrze ze mialam kolo siebie kolezanke i dobrych lekarzy z ktorymi pracuje !!
Meza i Was kobitki;)