X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Juz leze....ciaza pozamaciczna do usuniecia zrobia dzis w trybie pilnym ...musza otworzyc Bo krew w brzuchu ...rycze ...nie chce mi sie zyc ..

ojaciezpier...ole!!!!!!!!!!!!!!!! ku.............wa!!!!!!no co za niefart! :(
    bardzo mi przykro :(

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi przykro Bidulinko trzymam mocno kciuki żeby wszystko bylo w porządku.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jesteśmy tu z Tobą o 16:( strasznie Ci współczuję przezyć.....trzymaj się kochanie wszystko się jakoś poukłada.
    MADZIU czy taka operacja uniemożliwia starania przez jakiś czas??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem, co to się na tym świecie dzieje. Jedni wpadną, usuwają, a drudzy pragną tego dziecka i nie mogą mieć.

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coraz gorzej jest. do puki nie starałam się o dziecko w zyciu bym się nie domyśliła że z poczęciem jest taki problem i tyle ludzi się z tym boryka....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu myślę o tobie.
    Tak strasznie mi przykro ze musisz to przechodzić. Żadna z nas pewnie i tak nie potrafi wejść w twoja skórę ale myślami Ci wspieramy.
    Jaki to kurna pech ze po kilku długich cyklach starań plemników połączył się z komoreczka tylko implantacja nie tam gdzie trzeba.
    Madzia pewnie po zabiegu będziesz musiała odpocząć z cykl, czy dwa. Ale wiedz dziewczyno ze juz było bardzo blisko.
    Myślę że jeszcze wszystko ułoży się po twojej myśli. Narazie bądź dzielna. A reszta sama się poukłada. Trzymam kciuki bardzo mocno....

Robotka1, kapturnica, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość

• aga.just Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik ja czytałam, że najlepiej współżyć przed owu. Jak <3 są w dzień skoku to nie wiem czy chłopaki zdążą. U mnie skok jest po pęknięciu zawsze z tego co zaobserwowałam.

kapturnica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie niby też po pęknięciu mam skok ale wiesz jak to jest, nie wiadomo jak będzie następnym razem.....ja zacznę współżycie gdzieś w 12dc

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wyniki!!! jutro napisze rano!!!

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdole brak plemników!!!!! załamka azoospermia:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde:(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jprdole co tu sie dziewczyny dzieje???jaka ciaza pozamaciczna , jaki brak plemnikow?1!!!!!!rany boskie!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymaj sie tam skarbie jestem z toba myslami musisz teraz myslec o swoim z\zdrowiu...nawet nie wiesz jak mi zaje..scie przykro...
    Kasia Kasienko jejuuu nie wiem co napisac nie mam slow...\
    Dzisiejszy dzien jest straszny , okropny...pogrzeb dziadka , Madzia Kasia....nie mam slow na to co sie dzieje

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na teraz na monitoringu mialam owulacje w spadek a po skoku juz nie bylo pecherzyka, czyli pekl :)

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka to nie koniec świata! U nas był taki sam wynik! Dobry lekarz, leki i oczywiście zmiana trybu życia i wróci wszystko do normy, więc glowa do góry. Mam fajnego androloga z Warszawy jakby Cię to interesowało

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Robotka to nie koniec świata! U nas był taki sam wynik! Dobry lekarz, leki i oczywiście zmiana trybu życia i wróci wszystko do normy, więc glowa do góry. Mam fajnego androloga z Warszawy jakby Cię to interesowało
    My mieszkamy w malopolsce wiec raczej Krakow blizej...Ale fakt czl nie wie ze jest chory i sie moze starac do usranej smierci i nic z tego :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj lekarze ginekolodzy wysyłają na badanie nasienia po roku bez owocnych staran. Od wielu znajomych o tym słyszałam

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Zazwyczaj lekarze ginekolodzy wysyłają na badanie nasienia po roku bez owocnych staran. Od wielu znajomych o tym słyszałam[/QUO
    Ja sie zaczynam zast czy nie wyslac chlopa jak przyjedzie od razu , albo na wakacjach....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po bol brzucha jak po zabiegu trwalo 1 godz ...pow ze byla by prawdopodobnie blizniacza czujecie ...bo duze bylo i jedno pekniete drugie jajo cale ale tez pozamacica....pamietam tylko ze plakalam i usnelam...tyle pamietam...gardlo boli i ramiona.... Dobrze ze mialam kolo siebie kolezanke i dobrych lekarzy z ktorymi pracuje !!
    Meza i Was kobitki;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaa a czas leczenia to ile kolo 3 miesiecy???by myslec o poprawie??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ