Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
w nast cyklu powiem mu o silniejszej dawce zeby mi nie przerastaly.
No mnie uratowal w tym cyklu ten nastepny moje rosly po3mm dziennie i z 2w 3dni zrobily sie 4pecherzyki w tym wlasnie urosl ten co pekl..inaczej mialabym tylko w pamiatce po clo torbiele ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 16:04
-
Ania a myslalas o laparo i kauteryzacji jajnikow???no ja jestem po resekcji i gdyby nie to ze moja rezerwa jajnikowa dzieki antykom sie jako tako uchowala pewnie bym nie myslala o tym.....ale przez to ze nie pekaja sklaniam sie w lipcu zrobic i przy okazji sprawdzic droznosc...
-
Kasia u moich znajomych badanie wykazało 0 plemników. Teraz zaczęli jeździć do Novum w Warszawie, bo tam mogą mu zrobić biopsje, a tu u nas w Poznaniu nigdzie nie robią. Powiedzieli im, że wyniki hormonów są ok, wiec jest nadzieja i może to wina nasieniowodów, bo mogą być zatkane. Najpierw jeszcze musieli zrobić badania genów i teraz jakieś antybiotyki jeszcze oboje muszą brać.
-
nick nieaktualnyWiesz co...jeśli do wakacji nie zacisze to zrobię laparo. Natalie mój ginekolog mówi ze spokojnie. Starania zaczęliśmy w czerwcu. Od razu zaszłam i poronilam w 6 tygodniu. Później miałam tylko dwie owulacji i przerwę na badania szyjki....
Nie spinam sie jeszcze. -
Ja mam od kilku dni na odwrot wiecznie bym spala w dzien spie padam wczesnie wieczorem a rano juz po 5tej nie moge spac....leze taka biedulka do mierzenia tempki....masakra..
Ide sie polozyc na chwile same oczy mi sie zamykaja....masakra ta pogoda wilgoc i deszcz robia swoje -
Właśnie w Novum leczy się mój mąż i jestem bardzo zadowolona. Dziś odebralam wynikui jego nasienia i nie pogorszyły sie nawet po odstawieniu leków ponga 3 miesiące temu.
Kasia pros lekarza o skierowanie na USG jąder i jamy brzusznej dla męża. Może być coś w budowie albo uraz mechaniczny i to badanie pokażeDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
dzięki!! właśnie zbieram sie na wizytę do mojego gina z wynikami.....
martwię się wyrodnieniami powstającymi w nasieniowodach bo takie mogą być po kuracjach sterydowych;/
bez usg się nie obejdzie....to moim zdaniem podstawa.....
trzymajcie się dziewczyny do jutra -
Robotka bez usg ani rusz a jelsi idziesz do dr bergiera to na pewno zleci
moj M okreslil tego lekarza tak.. zajebisty koles jest szczery nie mowi ze bedzie łatwo ale diagnozuje i bardzo dba ozdrowie mezczyzn.. -
Dziewczyny, zobaczycie, że będzie w końcu dobrze, bo przecież musi być. Mam akurat przypływ pozytywnych myśli (co zdarza się ostatnio bardzo rzadko). Dziś zakupię testy owulacyjne, choć póki co się nie nastawiam na ten cykl.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:Dziewczyny a jak można określić rezerwę jajnikowa? Zaciekawilo mnie to bardzo
http://czekajacnabobasa.blogspot.com/2013/02/amh-i-rezerwa-jajnikowa-odpowiadam-na.html...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 19:17
-
nick nieaktualny