X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kasia ale gin to stwierdzil na podstawie wyniku??czy wlasnych przemyslen????skad masz to info o tych sciankach ???
    od gina....
    jedynie w andrologu nadzieja

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    od gina....
    jedynie w andrologu nadzieja
    spokojnie kasiek gin to nie androlog....wiec nie do konca zna sie tak naprawd....najwazniejsze to to odblokowanie i zobaczycie...Twoj maz jest mlopdym facetem wiec jego org duzo latwiej poradzi sobie niz jakis starszy i tego sie trzymajcie....a o tych sciankach to wiesz moze mowic , ale nie sadze ze na podst tylko wyniku mozna wiedziec , raczej snuje domysly....Musisz byc dzielna....i jak najszybciej badania porobic zeby wiedziec na czym wyjsciowo stoicie ,m z czym trzeba walczyc.....Kochanie musisz wierzyc ze bedzie dobrze.....bp jestes taka zajebista dziewczyna ze musi byc!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    urosnie urosnie pozniej peknie a plemniory zrobia atak...ja w ten sam dzien juz serduchowalam co podalam i na anst dzien zeby zolnierze w razie czego juz czekaly na jajeczko...potzrebuja kolo7godzin w drogach rodnych by dojrzec do zaplodnienia..takze dzialaj :P

zastosuje sie do cennych wskazówek i jutro zmolestuje swojego i nie ma ze boli :)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Kinia dobrze będzie :)

Ehh...musi byc dobrze :)wczoraj u gin spotkałam znajoma która opowiadała ze jej brat i bratowa starali sie 7 lat i wtedy kiedy odpuscili i nie spodziewali sie niczego okazało sie ze jest w ciązy w tej chwili maja słodkiego małego brzdaca wiec mysle sobie ze i nam wszystkom w koncu sie uda

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci życzę cierpliwości do męża, bo ja swojego chyba bym udusila w takiej sytuacji ( ale Ty swojemu broń Boże nic nie rób).

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    tak, właściwie był tego pewien....
    zaszokowany był chyba tak samo jak ja.
    to koniec....czuję to.
    zrobię jeszcze co w mojej mocy żeby to zmienić ale powiedział że będzie bardzo ciężko....że po sterydach normalnie jest sperma ale upośledzona a u mojego męża nie ma jej w ogóle.

skończyły się puki co moje marzenia o dziecku, o monitoringach, o ziółkach, testach, wstrętnych @.....
    nie wiem zupełnie jak sobie z tym poradzę....nie wiem....

Kochana bedzie dobrze jestesmy z Toba najwazniewjsze to walczyc i pod zadnym pozorem nie mozesz sie poddac.Tryzmaj sie cieplutko wszystko sie ułozy

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Kasia-jesteś kochana. bardzo was lubię wszystkie, Kasiu a Ciebie wyjątkowo.....
    ale niestety nasze drogi muszą się rozejść....nie będzie już wspólnych tematów....
    spróbuję podczytywać ale wątpię że będę się czuła swobodnie w rozmowach....zawsze będę już gorszą kategorią z gorszymi problemami niż niepękający pęcherzyk

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sory nie chcialam polubic tylko zacytowac.... :-/ nie zgadzam sie Sysia z Toba....powiedz co to da??zlosc agresja??nic!!! teraz tylko razem wspolpracowac musza.... wspierac sie...i razem sie im uda!!
    na bank gdyby wiedzial do konca jakie sa tego konsekwenje na dluga mete nie tknalby dla wlasnego zdrowia...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dzięki Kasia-jesteś kochana. bardzo was lubię wszystkie, Kasiu a Ciebie wyjątkowo.....
    ale niestety nasze drogi muszą się rozejść....nie będzie już wspólnych tematów....
    spróbuję podczytywać ale wątpię że będę się czuła swobodnie w rozmowach....zawsze będę już gorszą kategorią z gorszymi problemami niż niepękający pęcherzyk
    Nie pisz tak!!!!zglupialas??jaka gorsza kategoria??nie wolno ci tak myslec nawet przez sekunde....!!!! Jest wiele osob co boryka sie z gorszymi problemami niz wy i nie mozesz sie zalamac..!!! Prosze cie Kasiu nie opuszczaj mnie :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia jej jak fajnie :) taka szybka owulacja :) Ja to się zawsze naczekać na nią muszę :) Powodzenia!

Kasia - ja też życzę Ci przede wszystkim cierpliwości do męża.
    Ciekawe co będzie z moim :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:06

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Źle odczytalas moja wiadomość. Nie koniecznie chodziło mi o obwinianie itd... Robotka sama pisała wcześniej ze jest wściekła na męża więc ? Cierpliwość sie chyba jednak przyda

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Źle odczytalas moja wiadomość. Nie koniecznie chodziło mi o obwinianie itd... Robotka sama pisała wcześniej ze jest wściekła na męża więc ? Cierpliwość sie chyba jednak przyda
    byc moze zle odczytalam , ale zabrzmiala twoja wiad dwuznacznie...jesli nie miala takiego wybrzmienia jak sadze to ok :)....ja wiem ze z wszystkim trzeba sobie poradzic wspollnie...obwinianie w tymk momencie kiedy mleko sie rozlalo nie ma sensu..
    Kasia wspieram Cie i bede wspierac zawsze 0heart.gif malenka..przytulam mocno....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Kinia jej jak fajnie :) taka szybka owulacja :) Ja to się zawsze naczekać na nią muszę :) Powodzenia!

Kasia - ja też życzę Ci przede wszystkim cierpliwości do męża.
    Ciekawe co będzie z moim :(

to bedzie moja pierwsza owulacja o ile pecholek podrosnie do jutra a jezeli bedzie wszystko oki to dla mnie bedzie to kolejny sukces.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, wszystko co piszecie to prawda, powinnam mojego męża za te jaja powiesić ale co to da.....
    wpadłam wczoraj już w nocy do domu z płaczem i się go pytamam coś ty ze sobą zrobił....
    czułam się taka bezsilna....
    on myślał że o skoro mamy dziecko to w niczym nie przeszkadza to co on robi bo wtedy też coś brał...ja też tak myślałam....nie wiedziałam że skutki mogą być takie straszne...

Aga a Ty się nie przejmuj, masz zdrowego chłopa, w najgorszym wypadku podjeczycie żołnierzyki witaminkami i będzie dobrze, u was to inny kaliber, macie małe dziecko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:12

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Robotka co Ty gadasz musisz z nami byc bo bez Ciebie to nie bedzie juz to samo:(

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnir Kinia ja nie wyobrazam sobie monitoringu bez Kasi...chyba przestane tez tu bywac :( 19icon_sad2.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dokladnir Kinia ja nie wyobrazam sobie monitoringu bez Kasi...chyba przestane tez tu bywac :( 19icon_sad2.gif

nom...drugiej takiej ekipy juz nie bedzie :(

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego nie mozemy pozwolic zeby nam uciekła musi z nami byc a My z nią razem wszystko przezwyciezymy.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    przestańcie Kinia Kasia bo mi się ryczeć che....
    nigdzie na razie nie idę....będę tu z wami na ile dam radę choć jak wiadomo, mam teraz inne problemy na głowie a nie monitoringi.
    postaram się was wspierać.....
    bez was moje godziny w pracy to wieczność....

muszę sie też wypisać z wizyty u nowego lekarza co mam na koniec marca....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia wspieram Cię. Nie wiem co powiedzieć. Chyba tylko tyle: zostań z nami :)

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ