Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I tak dziewczynki zblizam sie nieuchronnie do konca cyklu...tempka spada , jakies ciagniecia pobolewania w macicy sie zaczynaja...czyli powoli miesiaczka ta tepa szmajora nadchodzi
ujowo ale co poradzic
za to plan dzialan na marzec mam dosc bojowy ----ciekawe czy mozliwy bedzie do zrealizowania, musze tego drugiego gina w srode porzadnie podejsc..
Mianowicie zamierzam isc na laparo -kauteryzacje jajnikow z hsg , przestane sie martwic o te pierdzielone torbiele , czuje ze i ta z tego cyklu na lewym sie raczej nie wchlania ...do kwietnia sie podlecze , a malz jak zjedzie w kwietniu prosto na badanka..
Wtedy bedziemy miec czarno na bialym ,ze i on ma zdrowe zolnierze i ja jestem drozna i moge jak co faszerowac sie znow clo , szkoda czasu na gdybanie i proby strzelby...
Mimo ze rano lezki sie uronily patrzac na tempke to teraz jakos mi lzej na duszy...moze przez podjete decyzje -
Tak na pewno plan masz więc i spokój sie pojawi:-) ja też tak mam cieszę się że mój gin widząc moją determinację bardzo się zaangażował i nawet zaczął uśmiechać traktuje to jak misję fajnie bo mam wrażenie, że jak się uda to dzięki 3 osobom to dodatkowo mnie uspokaja bo nawet jak się nie uda to on zrobi co można w dalszym czasie:-)
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
Kupuję folik od czerwca za 90 płaciłam ok 20 szlak mnie trafil ostatnio bo pojechałam do innej miejscowości i okazuje się że nają kwas foliowy za 30 250 tabletek dlaczego w aptekach nie informują o tym ?
-
a tak w ogóle to cześć dziewczyny....
kolejny dzień...szary dzien
niedługo wiosna, świat się będzie budził do życia a my razem z nim.
już obmyślam plan od czego zacząć w tym roku grzebanie w ogrodzie:)
MADZIARA a nie myślałaś o urlopie? albo jakimś dłuższym L4?? musisz zdecydowanie odpocząć, nabrać siły...
Madzia Ty masz Hanię!! pomyśl że za rok możesz ją już tulić w ramionach.....
-
Aguś nasz-bocian.pl jak się tam zarejestrujesz to jest dużo info wczoraj nie przeleciałam wszystkiego....
ale daj spokój!! jeszcze nie masz wyników w ręku. po co się tak stresować. ja się tak przez naszymi nie stresowałam(bo myślałam że wyjdą przynajmniej dostatecznie)
ale jeśli już to tam na bocianie znalazłam dużo przydatnych info.