Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh dziewczyny juz sobie powiedzialam ze nie bede mierzyc tempki po owu a gdyby nie plan dzialan na marzec pewnie bym sie podlamala...wogole noc mialam jakas masakre,,,o3wstalam szukac ladowarki bo tel mi pikal a tam mialam alarm..oczywiscie nigdzie zlaczki kurde nie bylo,,,potem oczywiscie siku..i do 6tej do mierzenia juz nie wytrwalam prawie wogole nie spiac
-
Powiem Ci że ja sobie powiedziałam, że mierze ale nie biorę jej zbytnio pod uwagę i nie mam z jej powodu stresa monit tylko jest ważny, ja z tempki to już bym myślała, że po owu jestem i że pękam co miesiąc od pól roku a to nie prawda
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe czy mój sam peknie jutro sie dowiem wczoraj o 10 miał 17 mm jak Ci lekarz kazal współżyć? To znaczy kiedy
-
Robotka1 wrote:KAsia zaznacz temperaturę ignorowaną dzisiejszą w takim razie:) chyba to dobry plan:)
Jednak rozmowa z chlopusiem dala mi sile i nadzieje ze bedzie dobrze....Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ehhh dziewczyny juz sobie powiedzialam ze nie bede mierzyc tempki po owu a gdyby nie plan dzialan na marzec pewnie bym sie podlamala...wogole noc mialam jakas masakre,,,o3wstalam szukac ladowarki bo tel mi pikal a tam mialam alarm..oczywiscie nigdzie zlaczki kurde nie bylo,,,potem oczywiscie siku..i do 6tej do mierzenia juz nie wytrwalam prawie wogole nie spiac
I ty się temperaturą z dziś martwisz? Ona jest obarczona błędem I to sporymkapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:To tylko tempka co się w środku dzieje nie wiemy tylko spokój jest nam zbawienny:-)
Idia lubi tę wiadomość
-
To super dzialasz prawidłowa o efektach niebawem sie dowiemy
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:teraz juz mam stan uspokojenia,,Ja juz taki typ jestem jak nie mam wytyczonego planu lub okreslonego celu dzialan..to lapie zalamki...Jak plan juz jest to glowa do gory i dzialam..Taki zadaniowiec ze mnie
To mamy podobnie. Bez planu świruję. Jest plan to jest ok! Kap. leżysz trochę? Pisałam Ci że mi kazali by łatwiej się zgnieździł hipotetyczny zarodek.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kaśka to śpioch ostatnio to pewnie lezy cycami w górę:D
nooo babki kobiety są jednak nieocenione:D wiadomo że myślą za dużo ale za to jak precyzyjnie wszystko potrafią sobie zaplanowac;)
kupiłam własnie mojemu mężowi żeń szenia i fertilmen. nie zostawię go bez moich wspomagaczy:)kapturnica lubi tę wiadomość