Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:kurde zle sie cos... czuje mam silne bole w podbrzuszu i jajniki jak pojeVane kluja....tak jakbym miala zaraz mniesiaczke dostac jakby cos ciagnelo
Nie chciałam polubić a zacytować.
Ogólnie leż co? Ja zrobiłam obiad i poczułam się jakbym maraton przebiegła. Leż bo jak boli to coś się dzieje.
Mnie jajniory i brzuch miesiąc temu bolały bardzo, teraz nic zupełnie.
No i miesiąc temu bolała mnie prawa noga -
kapturnica wrote:ehh bedzie co ma byc ale ogolnie juz sie robie senna i zmeczona jakbym wagon wegla przewalila
Ogolnie to mam wrazenie ze torbiel sie zaczyna odzywac i ona tak daje w piz...d...e
Ja już leżę i tak myślę że godzinka drzemki by się przydała
-
hej hej Dziewczyny:)byłąm dzis u gin i znowu zonk zastrzyku nie było dominujacy pecherzyk ma 17 mm endometrium bardzo ładne ostateczny termin zastrzyku jutro około 13,ale zeby nie było tak fajnie i miło okazało sie ze mam w macicy jakis plyn który wskazywałby na jajeczkowanie,ale jajeczkowania było troszke to dziwne ale gin powiedziała ze to moze cos jajniki rozrabiaja.
-
Joanna0071 wrote:Ale chrapiecie
Joanna nie chrapię już. Właśnie staram się nie beczeć Bo czuję że w ciąży nie jestem I czuję się bezradna Wszystko zrobiłam jak trzeba.
A szyjka dziś mimo ciągłego leżenia jest nisko i jest miękka Nie wiem czy zamknięta czy nie bo boję się ją macać.
Znów będzie clo, monitoring i cały ten kram. A mąż za chwilę na budowę
-
Ale mnie bolą stawy w nogach a teraz to nawet jak leże to jajniki strasznie bolą dziś się poprzytulamy bo jutro na wariata to nie chcemy
-
hej, chcialam sie zapytac ,czy jak sie bierze progesteron dowcipnie to sie nie odczuwa zadnych objawow ani na okres ani na ciaze?...za 5 dni mam dostac @, normalnie to juz mnie piersi bolaly i macica mielila...a teraz nic nie czuje...ani nadchodzacego okresu ani ciazy. Czy to normalne?