Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Biorac luteine w cyklu bezowulacyjnym jego stezenie w org musialam miec bardzo niskie mimo wszystko skoro nie odczuwalam z jej strony zadnych efektow ubocznych a ona jako naturalny progesteron tak moze wplywac bo ponosi go we vkrwi..Dlatego Asia spala po nim...byc moze bardziej byla na niego czula , badz jej wlasny org tez wytwarzal wtedy jakies ilosci progesteronu,,,,miala wysoka temperature....u mnie byla bardzo niska w tamtym miesiacu.....
-
Moze nie jutro ciekawy dzien będzie
No to juz wiem dlaczego w dane dji działam rewelacyjnie a w inne jestem do du.y:-)Idia lubi tę wiadomość
-
Kasia ja juz na tempke nie patzre znalazlam na wykresach jeden cykl ciazowy co laski tempki byly prawie na tym samym poziomie co z 1fazy i ciaza byla , albo takie co temp rosla kazdego dnia iw ostatnim robila trach...jesli jest fasolka to bedzie..jesli nie ma...hmmm nie zmienimy juz tego...po dzisiejszym porannym podlamaniu juz mam metlik w glowie...ale w glebi duszy i tak marze o cudzie...
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kasia ja juz na tempke nie patzre znalazlam na wykresach jeden cykl ciazowy co laski tempki byly prawie na tym samym poziomie co z 1fazy i ciaza byla , albo takie co temp rosla kazdego dnia iw ostatnim robila trach...jesli jest fasolka to bedzie..jesli nie ma...hmmm nie zmienimy juz tego...po dzisiejszym porannym podlamaniu juz mam metlik w glowie...ale w glebi duszy i tak marze o cudzie...
każda z nas marzy o cudzie -
za oare dni ty bedziesz na naszym miejscu przechodzic katusze....eyyy laski jakby nospe wzial...to nie zaszkodzi w razie czego bo caly czas mnie cmi w podbrzuszu i dziwi mnie to ze boli przy dotyku na wysokosci ponad wzgorkiem zaraz,,,,, nie wiem czy dobrze nie wiem czy zle ale nie daje spokojnie dzialac...wiem ze cos tam sie dzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 18:27
-
Asia zycze ci megasnej owulki cobys czula ze jajko wydalasz i zebys latwiej niz my poradzila sobie z oczekiwaniem....mysle ze podswiadomosc nie pozwala mi normalnie dospac do godziny pomiaru to raz , a dwa sennosc w drugej polowie dni dowala ze nadspana jestem ...
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Leże sobie i nawet nogami nie mogę ruszać aż się boję jak ja sie prYtulę taka obolała
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ale ze mnie matka - pytam mojego młodego czy chce herbatkę na lepszy sen hehehe a mój starszy śmieje sie pod nosem
-
No czasem potrafie rozbawic nawet mojego , myje naczynia i nagle mnie wygielo z bolu a moj pyta- karetke wezwać i sie patrzy a ja na to nie Damiana wygon hehehe kurcze ale jaja lepiej, ze z usmiechem do tego podchodzimy:-)