Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe moj pytam mnie czy musi isć jutro ze mna i czy szpitalny bar bedzie otwarty ja tu sie martwie czy same pekną i wogule miljon myśli a on czy bar bedzie otwarty
-
Ja mam pierwsze jajka wiec niewiem nic a jutro niedziela i juz myślę gdzie pregnyl kupię jakbym musiała
-
Nigdy nie robiłam sobie zastrzyków ale moj jest po szkoleniu ratownika medycznego to sie wykarze
-
akurat oregnyl mozna juz nie tylko domiesniowo ale i podskornie podac...ja sobie sama podalam w brzuch i nic nie czuje sie ...7mka igielka i bezbolesnie...domiesniowo jak sie nie za dobrze w odpowiednie miejsce wkluje na dupie to poitrafi poznej bolec
-
Joanna0071 wrote:Ja mam pierwsze jajka wiec niewiem nic a jutro niedziela i juz myślę gdzie pregnyl kupię jakbym musiała
-
Oj wiem bo nie raz miałam dupę skuta co pielęgniarka to inna technika a po niektórych tak strasznie bolało że aż zrosty mi się robiły
-
Albo obydwa zgodnie z twoja focia ktorą tak namietnie ogladam:-) kurcze to u mnie moze dużo peknąc aż strach pomyśleć
-
Wiecie co martwię się ta sytuacja na ukrainie boje sie żeby u nas nie było zagrozenia aż strach pomyśleć my tu mamy plany a inni sie z nimi nie licza i od razu myśle o ludziach ktorzy zyli kiedyś tez byli szczeliwi i chcieli normalnie życ to innym sie wojen zachcialo:-( tak jakos mnie na smutne przemyślenia wzieło
-
Witajcie dziewczyny! Mam pytanie: w tym cyklu brałam CLO oraz zastrzyk z Pregnulu, mój cykl był monitorowany. Pregnyl dostałam w czwartek ok 14 - dzis byłam na usg o 9 i pęcherzyk nie pękł, tylko jeszcze urósł ma 3 cm..
czy jest szansa że pęknie sam?? -
Joanna0071 wrote:Wiecie co martwię się ta sytuacja na ukrainie boje sie żeby u nas nie było zagrozenia aż strach pomyśleć my tu mamy plany a inni sie z nimi nie licza i od razu myśle o ludziach ktorzy zyli kiedyś tez byli szczeliwi i chcieli normalnie życ to innym sie wojen zachcialo:-( tak jakos mnie na smutne przemyślenia wzieło
-
Marta28 wrote:Witajcie dziewczyny! Mam pytanie: w tym cyklu brałam CLO oraz zastrzyk z Pregnulu, mój cykl był monitorowany. Pregnyl dostałam w czwartek ok 14 - dzis byłam na usg o 9 i pęcherzyk nie pękł, tylko jeszcze urósł ma 3 cm..
czy jest szansa że pęknie sam??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 19:34
-
niestety nie pociesze cie jesli ma 3cmm to juz jest za duzo przerosniety w moim przypadku taki co mial 22mm nie pekl po pregnylu i przeistoczyl sie w torbielke czynnosciowa o wielkosci 3i pol cm,,,uratowal mnie mniejszy pecherzyk ktory pekl w granicach 19mm
dostalas duphostan na wchloniecie ???