Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzis wytrzymalam bez spania jakis cud...moze za touda mi sie cala noc wreszcie przespac....juz nie mam spiny na te tempki...i chyba czuje jakas ulge....a w nast cyklu staranek zero mierzenia temppo owulacji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:38
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Bo niepotrzebnie tym sie nakrecacie. Zawsze tak było i bedzie, za raz pewne dziewczyny zajda, a pozniej nasza kolej, a za jakisc czas nastepne beda czytac i sie podlamywac ze sie nam udalo. Poki nie zajdziecie to nie czytajcie tych postow tylko piszcie tam gdzie post o staraniu sie
co do nakrecania ma racje dziewczyna...ale wiem napewno ze przenajmniej ja jak i chyba tu dziewczyny nie dolujemy sie tym ze komus sie udalo...ludzie jak ja bym tak myslala to w zyciu bym nie mogla pracowac na gin...chodz sama mam problem z zajsciem i utrzymaniem ciąży od 2010 roku ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:43
iwcia77, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Madziara wrote:co do nakrecania ma racje dziewczyna...ale wie napewno ze przenajmniej ja jak i chyba tu dziewczyny nie dolujemy sie tym ze komus sie udalo...ludzie jak ja bym tak myslala to w zyciu bym nie mogla pracowac na gin...chodz sama mam problem z zajsciem i utrzymaniem ciąży od 2010 roku ....
Podziwiam Cię. -
Madziara wrote:co do nakrecania ma racje dziewczyna...ale wiem napewno ze przenajmniej ja jak i chyba tu dziewczyny nie dolujemy sie tym ze komus sie udalo...ludzie jak ja bym tak myslala to w zyciu bym nie mogla pracowac na gin...chodz sama mam problem z zajsciem i utrzymaniem ciąży od 2010 roku ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:47
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKap ...kazdy z nas pisze o objawach bo kazdy marzy o jakims malym cudzie...i kazdy ma prawo pisac co chce ...w przeciagu tylu lat ...wiem ze nie wazne czy ktos sie stara miesiac rok czy wiecej to za kazdym razem jest tak samo przykro...ale naprawde czasem lepiej dostac @ i zaczac cykl niz dostac prezent a potem ktos ci odbiera ..i zadajesz sobie pytanie czy to kara czy jakas nauczka za bledy w zyciu !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:50
-
hahhah Madzia bywa i tak ze duzo naszkrobiemy.....ja mierze ten do konca...w kwietniowych starankach tylko do skoku po owu..pozniej ypizdalam w uj termometr...bo i tak tempki swoje zycie swoje...widzialam tyle roznych wykresow pieknych ciazowych i dupa z nich i takich co leciala tempka na leb na szye a byla ciazowa ze nie ma laski reguly..Jak u kogos ma byc fasola to bedzie czy mamy 37tempke czy 36,5...no...wywnetrznilam sie hihihhi
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Kap ...kazdy z nas pisze o objawach bo kazdy marzy o jakims malym cudzie...i kazdy ma prawo pisac co chce ...w przeciagu tylu lat ...wiem ze nie wazne czy ktos sie stara miesiac rok czy wiecej to za kazdym razem jest tak samo przykro...ale naprawde czasem lepiej dostac @ i zaczac cykl niz dostac prezent a potem ktos ci odbiera ..i zadajesz sobie pytanie czy to kara czy jakas nauczka za bledy w zyciu !!!
TULAM CIE MADZIULEK MOCNO.... -
nick nieaktualnymoja siostra zaszla w pierwszym cyklu szwagierka i przyjaciolka tez ...ale przeciez w leb sobie nie strzele ...ja byla bym matka dwojki dzieci i teraz sama wiecie ale co tam ...trzeba isc do przodu ...one beda mialy duze dzieci a ja moze malenstwo na kazdego pora przyjdzie i czas!!
kapturnica, Idia, iwcia77 lubią tę wiadomość