X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łał niezle niezle...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mówię Wam... bez tych wszystkich hormonów, to mam taką ochotę, że szok :) A mój zmęczony tym całym remontem, ledwo żyje, ale żony nie zaniedbuje ;)

Idia, iwcia77 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, biedni ci nasi M. No ale obowiązki małżeńskie trzeba wypełniać!

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest o wiele lepiej, niż jak mieliśmy wyznaczone, że w ten i w ten dzień mamy się kochać. Wtedy to z przymusu było wielokrotnie, bo szkoda zmarnować szansę. A teraz póki co na luzie :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak ok ja mykam spać bo padam.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Idia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja walczę ze snem i bólem chyba macicy. Takim na okres. Dobranoc Asiu! Kolorowych snów!

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski pytanie macie jakis sluz przed okresem??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde w cyklu bezowulacyjnym tego sluzu bialego mialam w brud a teraz pare dni praktycznie nic...kompletnie,,,bnawet przy badaniu jakies mikro ilosci...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis wytrzymalam bez spania jakis cud...moze za touda mi sie cala noc wreszcie przespac....juz nie mam spiny na te tempki...i chyba czuje jakas ulge....a w nast cyklu staranek zero mierzenia temppo owulacji...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:38

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed okresem mam taki kremowy, który potem świadczy, że zaraz będzie @

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja czekam na niego ..moze jeszcze czas...ale w tamtym cyklu przy lutce mialam go duzo...teraz znikome ilosci bialego dosc gestego...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Bo niepotrzebnie tym sie nakrecacie. Zawsze tak było i bedzie, za raz pewne dziewczyny zajda, a pozniej nasza kolej, a za jakisc czas nastepne beda czytac i sie podlamywac ze sie nam udalo. Poki nie zajdziecie to nie czytajcie tych postow tylko piszcie tam gdzie post o staraniu sie :)

co do nakrecania ma racje dziewczyna...ale wiem napewno ze przenajmniej ja jak i chyba tu dziewczyny nie dolujemy sie tym ze komus sie udalo...ludzie jak ja bym tak myslala to w zyciu bym nie mogla pracowac na gin...chodz sama mam problem z zajsciem i utrzymaniem ciąży od 2010 roku ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:43

iwcia77, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    co do nakrecania ma racje dziewczyna...ale wie napewno ze przenajmniej ja jak i chyba tu dziewczyny nie dolujemy sie tym ze komus sie udalo...ludzie jak ja bym tak myslala to w zyciu bym nie mogla pracowac na gin...chodz sama mam problem z zajsciem i utrzymaniem ciąży od 2010 roku ....

Podziwiam Cię.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    co do nakrecania ma racje dziewczyna...ale wiem napewno ze przenajmniej ja jak i chyba tu dziewczyny nie dolujemy sie tym ze komus sie udalo...ludzie jak ja bym tak myslala to w zyciu bym nie mogla pracowac na gin...chodz sama mam problem z zajsciem i utrzymaniem ciąży od 2010 roku ....
    no dokladnie Madzia... sory ale laska mnie wkurzyla...czyli wychodz ze jak ktoras z nas tu napisze ze ma sowje obawy i obserwacje ze nic z tego czy cos to od razu jest nakrecona bo siedzi na jakichs zafasolkowanych???????i porownujemy sie do kogos ze sie mu udalo??sory ale to smieszne.... chyba zadna z nas nie napisala na naszym watku ze zazdrosci jakiejsc lasce ciazy , czy cos takiego z jakiegos z innego watku...ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:47

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz nie mierze bo jak dla mnie to bez sensu ...bo przeciez nie powinnam teraz zajsc ...chodz gin mowi ze to narmalna laparoskopia byla i nie zaszkodzi....

wiecie co czasem nie nadarzam za wami ....z czytaniem :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap ...kazdy z nas pisze o objawach bo kazdy marzy o jakims malym cudzie...i kazdy ma prawo pisac co chce ...w przeciagu tylu lat ...wiem ze nie wazne czy ktos sie stara miesiac rok czy wiecej to za kazdym razem jest tak samo przykro...ale naprawde czasem lepiej dostac @ i zaczac cykl niz dostac prezent a potem ktos ci odbiera ..i zadajesz sobie pytanie czy to kara czy jakas nauczka za bledy w zyciu !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:50

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhah Madzia bywa i tak ze duzo naszkrobiemy.....ja mierze ten do konca...w kwietniowych starankach tylko do skoku po owu..pozniej ypizdalam w uj termometr...bo i tak tempki swoje zycie swoje...widzialam tyle roznych wykresow pieknych ciazowych i dupa z nich i takich co leciala tempka na leb na szye a byla ciazowa ze nie ma laski reguly..Jak u kogos ma byc fasola to bedzie czy mamy 37tempke czy 36,5...no...wywnetrznilam sie hihihhi

Joanna0071 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Kap ...kazdy z nas pisze o objawach bo kazdy marzy o jakims malym cudzie...i kazdy ma prawo pisac co chce ...w przeciagu tylu lat ...wiem ze nie wazne czy ktos sie stara miesiac rok czy wiecej to za kazdym razem jest tak samo przykro...ale naprawde czasem lepiej dostac @ i zaczac cykl niz dostac prezent a potem ktos ci odbiera ..i zadajesz sobie pytanie czy to kara czy jakas nauczka za bledy w zyciu !!!
    wiem Madziu i powiem ci ,ze ja sie wlasnie tego strasznie boje....wiedziec ze jest i nagle ja stracic.....przy moim podejrzeniu hashi , pcos i tarczycy ryzyko jest kilka razy wyzsze...
    TULAM CIE MADZIULEK MOCNO....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczynom nie zazdroszczę a się cieszę! Lub czasem smucę. Świadomość, że komuś się udało mnie podbudowuje a nie napawa zazdrością czy dołem. Dramaty szczerze smucą.

Tak mnie rodzice wychowali.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja siostra zaszla w pierwszym cyklu szwagierka i przyjaciolka tez ...ale przeciez w leb sobie nie strzele ...ja byla bym matka dwojki dzieci i teraz sama wiecie ale co tam ...trzeba isc do przodu ...one beda mialy duze dzieci a ja moze malenstwo na kazdego pora przyjdzie i czas!!

kapturnica, Idia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 280 281 282 283 284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ