Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
bo prawda jest taka ze co nam zazdrosc da???a guzik jednym slowem od niej to nie zajdziemy w ciaze napewno.....a jak widze ze do kogos los sie usmiechnal to wiem ze ten cud jest w zasiegu reki tylko kazda musi swoje wyczekac ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:55
Idia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklade sie spac ....bo ostatnio zmeczona jestem...chodz dzis bylam z mezem na dlugim spacerze...bo taka piekna pogoda byla....pierwszy raz od wielu miesiecy sie usmiechalam ...i zdalam sobie sprawe ze mam jego..., ktory tez przezywa ale dzis pow ze jestem najwazniejsza i nie wyobraza sobie zycia beze mnie !! i ze bedziemy rodzicam tak czy tak !!
kapturnica, Idia, Milcia, aja, aszka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:klade sie spac ....bo ostatnio zmeczona jestem...chodz dzis bylam z mezem na dlugim spacerze...bo taka piekna pogoda byla....pierwszy raz od wielu miesiecy sie usmiechalam ...i zdalam sobie sprawe ze mam jego..., ktory tez przezywa ale dzis pow ze jestem najwazniejsza i nie wyobraza sobie zycia beze mnie !! i ze bedziemy rodzicam tak czy tak !!
Pięknie Ci to mąż powiedział. Ja jak mam złą chwilę, to też mojemu gadam, że jestem nieudacznicą, że może lepiej by było żeby sobie znalazł kogoś innego, a on mi na to, że nie chce nikogo innego, tylko mnie wybrał i ze mną chce być. Podświadomie chyba mówimy takie rzeczy, żeby potem usłyszeć takie słowa. Kobiety są jednak dziwne
Ale ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego M. Powiem Wam, że jest moim pierwszym chłopakiem. Wiadomo wcześniej były jakieś "miłości", zauroczenia, ale nigdy nie trafiłam na takiego kogoś jak on. Zawsze marzyło mi się, żeby mój pierwszy facet został moim mężem i spełniło się.Idia, aszka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mój mnie w nocy obudził, przytulił i powiedział że bardzo mnie kocha.
Miałam 3 facetów, on był moim najlepszym przyjacielem. Obecnym przy rozstaniach z dwoma wcześniejszymi i zawsze gdzieś obok jak był potrzebny
Mamy szczęście dziewczyny. Bez naszych M. byśmy były pozbawione jakichkolwiek nadziei.
A jutro dzień Mężczyzn! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:no dokladnie Madzia... sory ale laska mnie wkurzyla...czyli wychodz ze jak ktoras z nas tu napisze ze ma sowje obawy i obserwacje ze nic z tego czy cos to od razu jest nakrecona bo siedzi na jakichs zafasolkowanych???????i porownujemy sie do kogos ze sie mu udalo??sory ale to smieszne.... chyba zadna z nas nie napisala na naszym watku ze zazdrosci jakiejsc lasce ciazy , czy cos takiego z jakiegos z innego watku...ehhh
osobiscie uwazam , czytajac wasze ( nasze) posty i mam wrazenie , ze raczej sie wspieramy, pocieszamy i radzimy niz zazdroscimy...raczej z postow wynika , ze laski sa tu empatyczne i bardzo wczuwaja sie w trudne sytuacje innych dziewczyn pomimo wlasnych przykrych przezyc.kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Kurcze przy siadaniu mnie boli już czuję , że to będzie jazda a i przy okazji cześć laseczki
-
tak tylko nie wiemy kiedy zagnieżdżenie mogło być może teraz się robi tu nic do końca nie wiadomo
-
albo olac wszystko i patrzyc co bedzie dalej.... Lage na tym cyklu polozylam juz i tak gina zalatwiac dzis bede....gdyby patrzyc na zagniezdzenie w 7dniu kiedy tempka spadla to na test 25tke za wcesnie...a 10tki ciezko w moim miescie dostac
I byc moze moja fl jest dluzsza niz mi sie wydaje
duzo pytan malo odpowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 06:59