X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym przeczekala!

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia też mam takie wrażenie....
    no cóż, zobaczymy...

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    KAsia też mam takie wrażenie....
    no cóż, zobaczymy...
    bedzie dobrze!!!
    A Ty trzymaj w kciuki zebym nie zeswirowala za te pare dni :D Duzo mi juz nie brakuje hehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha nie wiem czy coś to pomoże, każda z nas niestety musiała przejść przez to:) ale oczywiście nie daj się zwariować moja droga:)
    swoją drogą podziwiam Cię że jeszcze chcesz świrować po ujemym teście;)
    mi by na pewno już emocje opadły do zera;) ewentualnie bym się potem cieszyła jak głupia a tak to po testach powoli spokojnie przyzwyczajałam się do nadchodzącej @ i na prawde jakoś łatwiej było mi przez to przechodzić....

jestem własnie w momencie okołoowulacyjnym.....ale ironia.nie mogę nic z tym zrobic:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja od wczoraj mam swiadomosc swiadomosc porazki ale temp dzisiejsza mnie zszokowala..36.9 a 2wczesniejsze dni byly spadki dzis dosc duzy wzrost.taka tempke to ja mialam w 5dniu po owu..a przed okresem powinna spadac a nie rosnac...to mnie zdziwilo.////Gdybym robila test10tke w 12dniu bylabym pewna ze juz po wszystkim ale wiem ze 25tki nawet w dniu okresu nie raz nie wychodza...Wiec jakas mikro szansa istnieje..Gdyby dzisiejsza temp spadla wiedzialabym ze juz pozamiatane :)
    Jutro kolejny dzien kolejna temperatura jak spadnie bede wiedziec ze czekam na @..Ktoras dziewczyna tu mowila ze poki nas krew nie zaleje nadzieje mozemy miec hehehe...no i taka malusia , tycia dzieki dzisiejszej tempce sie tli....przegladalam wykresy co tu sa dodane i testy nie raz 16dnia nie pokazywaly..wiec poki malpy nie ma jest nadzieja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 09:23

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuchy a mnie jajniki zaczęły lekko boleć. Sama zastanawiam się, co się dzieje, bo to przecież za wcześnie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha to prawda, nadzieja jest do puki krew nas nie zaleje:)
    temperaturkę masz ładną:) z miłą chęcią wrócę tu rano i zobaczę co w trawie piszczy:D:D:D
    będzie dobrze, zobaczysz, najważniejsze że bardzo świadomie i roztropnie podchodzisz do ciąży, wcześniejsze badania, rozpoznanie w temacie, leczenie:) ahh jaka Ty mądra jesteś:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiaaa wrecz inteligentna yhyhyh ale zes mi posmarowala...tak kolo10dzwonie sie na srode umowic do ordynatora..bede go molestowac zeby laparo mi zrobil po20marca....juz wiem ze mammcia wezmie urlop na te2 lub 3dni i mlody pojdzie do niej bo bedzie mial szkole pod nosem,,woze go do mojej starej szkoly na dawnym osiedlu...jak zrobi laparo i droznosc,,,to nawet jak nie zdaze z cyklem kwietniowym to trudno ale sie rpzedmucham a moj malz zrobi badanie nasienia zaraz przed swietami wielkanocnymi jak zjedzie,...I jak bede wiedziec ze nasze badania sa ok to wtedy moge ladowac w siebie clo...Po kauteryzacji wreszcie przestane bac sie tych torbieli..przynajmniej jakis czas bede pekac sama :) plan jest i tego sie trzymam..Poza tym samo to ze dieta i leki na tsh pomogly , jajka rosna schudlam same pozytywy i to dodaje mi sil :)
    Kasia ja nie mam czasu go marnowac dlatego badania leczenie wszystko od razu wdrazam...ja mam tylko 5szans w roku ,,tyle razy moj malz jest w domu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 09:44

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Dziewuchy a mnie jajniki zaczęły lekko boleć. Sama zastanawiam się, co się dzieje, bo to przecież za wcześnie.
    cykl cyklowi nie roqwny..moze idzie owu a moze sie przygotowuje zobaczysz:)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czwartek 16.30 bede molestowac ordynatorka o szybki zabieg :) zobaczymy czy sie uda....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamowilam testy na owu te 10tki i jutro powinny byc :-o łoł ale maja tempo przekazali do wysylki do dhlu

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ile są?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecale 9zl...wzielam 2

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszukam w miesice testow 10tek ale wiem ze za uja nigdzie nie ma:-/ ja nie wiem same takie jakies byle jakie sciagaja....jak co to zrobie ejden a drugi zostanie na zas hihihi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie mnie sutki pieka i draznia,,,hmmmm a przed okresem najczesciej cale cycki mnie bola..no i od 2dni mam mega zaparcia!! siedze po kwadransie na klopie :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:00

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To do pojemniczka mocz z rana wejs bo pózniej jest mniej hormonów

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zaparcia od progesteronu może Ci nie spada tylko rosnie :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cycki jakby mi ktos podmienił hehe duże, ciężkie, sutki większe mój się śmieje że zaczynają mu się te zastrzyki podobać:-) na was pregnyl tez tak działa ?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie wogole cycki przy pregnylu nie bolaly...ale ty masz podwojna dawke...teraz jakos od 3,4dni mocniej czuje sutki niby nic sie kolorem nie zmienily a mam wrazenie ze mi przeszkadzaja ciagna w dodatku takie jakies smeiszne pieczenie czuje ......no jakby rosl progesteron by sie to wszystko pokrywalo..w sumie dzis 3ci dzien co amm problem z toaleta...tak to od dawna zadnych...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem kiedy asia robic test ihhihi nie zapominaj ze mam juz dziecko ;) robilam kilkukrotnie ale wtedy nie tak szybko tylko kaplam sie w ciazy w jakims 4tyg di wtedy juz w dzien normalnie wyszly testy...
    ale przyznam ze to pragnienie te zaparcia zmeczenie piekace cycki mnie zastanawiaja..jak przyjdzie malpa to bedzie znaczylo ze tak wlasnie reakcja u mnie wyst normalnie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:10

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ