Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kacha nie wiem czy coś to pomoże, każda z nas niestety musiała przejść przez to:) ale oczywiście nie daj się zwariować moja droga:)
swoją drogą podziwiam Cię że jeszcze chcesz świrować po ujemym teście;)
mi by na pewno już emocje opadły do zera;) ewentualnie bym się potem cieszyła jak głupia a tak to po testach powoli spokojnie przyzwyczajałam się do nadchodzącej @ i na prawde jakoś łatwiej było mi przez to przechodzić....
jestem własnie w momencie okołoowulacyjnym.....ale ironia.nie mogę nic z tym zrobic:( -
Kasia ja od wczoraj mam swiadomosc swiadomosc porazki ale temp dzisiejsza mnie zszokowala..36.9 a 2wczesniejsze dni byly spadki dzis dosc duzy wzrost.taka tempke to ja mialam w 5dniu po owu..a przed okresem powinna spadac a nie rosnac...to mnie zdziwilo.////Gdybym robila test10tke w 12dniu bylabym pewna ze juz po wszystkim ale wiem ze 25tki nawet w dniu okresu nie raz nie wychodza...Wiec jakas mikro szansa istnieje..Gdyby dzisiejsza temp spadla wiedzialabym ze juz pozamiatane
Jutro kolejny dzien kolejna temperatura jak spadnie bede wiedziec ze czekam na @..Ktoras dziewczyna tu mowila ze poki nas krew nie zaleje nadzieje mozemy miec hehehe...no i taka malusia , tycia dzieki dzisiejszej tempce sie tli....przegladalam wykresy co tu sa dodane i testy nie raz 16dnia nie pokazywaly..wiec poki malpy nie ma jest nadzieja:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 09:23
-
Kacha to prawda, nadzieja jest do puki krew nas nie zaleje:)
temperaturkę masz ładną z miłą chęcią wrócę tu rano i zobaczę co w trawie piszczy:D:D:D
będzie dobrze, zobaczysz, najważniejsze że bardzo świadomie i roztropnie podchodzisz do ciąży, wcześniejsze badania, rozpoznanie w temacie, leczenie:) ahh jaka Ty mądra jesteś -
tiaaa wrecz inteligentna yhyhyh ale zes mi posmarowala...tak kolo10dzwonie sie na srode umowic do ordynatora..bede go molestowac zeby laparo mi zrobil po20marca....juz wiem ze mammcia wezmie urlop na te2 lub 3dni i mlody pojdzie do niej bo bedzie mial szkole pod nosem,,woze go do mojej starej szkoly na dawnym osiedlu...jak zrobi laparo i droznosc,,,to nawet jak nie zdaze z cyklem kwietniowym to trudno ale sie rpzedmucham a moj malz zrobi badanie nasienia zaraz przed swietami wielkanocnymi jak zjedzie,...I jak bede wiedziec ze nasze badania sa ok to wtedy moge ladowac w siebie clo...Po kauteryzacji wreszcie przestane bac sie tych torbieli..przynajmniej jakis czas bede pekac sama plan jest i tego sie trzymam..Poza tym samo to ze dieta i leki na tsh pomogly , jajka rosna schudlam same pozytywy i to dodaje mi sil
Kasia ja nie mam czasu go marnowac dlatego badania leczenie wszystko od razu wdrazam...ja mam tylko 5szans w roku ,,tyle razy moj malz jest w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 09:44
-
Ja mam cycki jakby mi ktos podmienił hehe duże, ciężkie, sutki większe mój się śmieje że zaczynają mu się te zastrzyki podobać na was pregnyl tez tak działa ?
-
no mnie wogole cycki przy pregnylu nie bolaly...ale ty masz podwojna dawke...teraz jakos od 3,4dni mocniej czuje sutki niby nic sie kolorem nie zmienily a mam wrazenie ze mi przeszkadzaja ciagna w dodatku takie jakies smeiszne pieczenie czuje ......no jakby rosl progesteron by sie to wszystko pokrywalo..w sumie dzis 3ci dzien co amm problem z toaleta...tak to od dawna zadnych...
-
wiem kiedy asia robic test ihhihi nie zapominaj ze mam juz dziecko robilam kilkukrotnie ale wtedy nie tak szybko tylko kaplam sie w ciazy w jakims 4tyg di wtedy juz w dzien normalnie wyszly testy...
ale przyznam ze to pragnienie te zaparcia zmeczenie piekace cycki mnie zastanawiaja..jak przyjdzie malpa to bedzie znaczylo ze tak wlasnie reakcja u mnie wyst normalnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:10