Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniaczek84 wrote:wiesz co to podobno po clo bywa bardzo roznie u mnie w poprzednim cyklu rósł za szybko i dobił do 32 mm za to w tym cyklu rosnie powoli ale najwazniejsze ze urosł na tyle zeby podac pregnyl
To dlaczego wcześniej nie podali Ci pregnylu? -
Joanna0071 wrote:Ja wczoraj spałam a dziś cycki reaguja strasznie i boli masakrycznie podczas serduszkowania myślałam że nie dam rady.
Ale wiecie co laseczki użyło mi bo już nic nie muszę robić niczym się martwić teraz luzik bo nie mam na nic wpływu co mogłam to zrobiłam:-)
Zobaczysz wspomnisz moje slowa yhhyyh -
kapturnica wrote:KINIa cos w tym jest moj co mial 22mm nie pekla ten co w dniu podania mial 16mm dorosl do nast dnia i on pekl....no a komu nie zalezy jak sie stara o bejbika?ihihihih[/
moj w sobote miał 17 mm do niedzieli teoretycznie miał troszke podrosnac do optymalnej wielkosci czyli 18-20 mm gin tez mówiła ze po podaniu jesczcze bedzie sobie rosł do ok 24 mm i we wtorek powinien eksplodowac -
kapturnica wrote:dostalas w dupe??ihhiih
Miałam do wyboru dłuższy czs do pęknięcia i w brzuch podskórnie lub szybsze pęknięcie w dupke a pomyślałam, że jak mi tak jak szalone rosną po 3 mm na dobe to wolę szybciej peknać więc dostałam na życzenie w dupe a gin mi mówił, że pregnyl też przyśpiesza dodatkowo i wspiera ciałko żółte -
kiniaczek84 wrote:ja to jutra sie doczekac nie moge czy eksplozja była czy nie ale z drugiej strony sobie mysle ze jak dostałam podwójna dawke to powinien peknac
Powinien ja do piątku muszę czekać