Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam dwie takie ampułki w jednym zastrzyku mi je podala pielegniarka w szpitalu cudem kupiłam w jedynej aptece w niedzielę .
-
kiniaczek84 wrote:hej hej :)ja tez miałam od razu podane 2 amp i poki co poza meczocym bolem głowy nie mam zadnych objawow jutro ide na monit zobaczymy co sie zadziało:)
Ale wiecie co laseczki użyło mi bo już nic nie muszę robić niczym się martwić teraz luzik bo nie mam na nic wpływu co mogłam to zrobiłam:-)Milcia lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja wczoraj spałam a dziś cycki reaguja strasznie i boli masakrycznie podczas serduszkowania myślałam że nie dam rady.
Ale wiecie co laseczki użyło mi bo już nic nie muszę robić niczym się martwić teraz luzik bo nie mam na nic wpływu co mogłam to zrobiłam:-)
kurcze ja do jutra znowu stres czy pregnyl cos wogole pomogl bo jak tak czytam o Waszych dolegliwosciach to mam stresa bo mi nic nie dolega ehh.. -
Ty się nie łam ważne że podany był nie każdy odczuwa takie same dolegliwości każdy ma inny próg bólu
-
Joanna0071 wrote:Ja się zdziwiłamm , że moje rosną 3 mm na dobę
wiesz co to podobno po clo bywa bardzo roznie u mnie w poprzednim cyklu rósł za szybko i dobił do 32 mm za to w tym cyklu rosnie powoli ale najwazniejsze ze urosł na tyle zeby podac pregnyl