Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:U mnie dzisiaj zaczął się dziwny ból w podbrzuszu. I to lewego jajnika bardziej niż prawego, co jest w ogóle dziwne. Ostatnie owulki szły z prawego.
A na którym był ten duży do pęknięcia? -
ojj laski laski ale to nasze zycie dzikie najpierw jak ognia unikamy plemniorow a pozniej nastawiamy sie byle jak najszybciej wlazly tam gdzie trzeba ihihi...jesssu jak ja sobie siebie jeszcze w pazdz przypomne jak moja tesciowa mi mowila zebym o wnuczce pomyslala dla niej..popukalam jej do czolka..a w listopadzie juz tabsy odstawilam eheheh jak sie dowie ze sie staramy to zeby pogubi ze smiechu
-
Milcia wrote:W piątek idę do kliniki, więc w standardzie jest usg. Zobaczymy co tam się kluje
O ja też z monitem do piątku czekam -
Joanna0071 wrote:Ja mam konflikt z moją mamą odradza mi twierdząc że już mam za wiele wiosen
-
Mam 31 odradza mi twirdząc że to nie wiek na wstwanie po nocach do dziecka mam żal ale nie znienie jej
-
Wiem dziewczyny to ja bedę wstawać, pierwsze wychowałam mając lat 17 mając mieszkanie i psełdo faceta na głowie i dałam radę . , więc teraz mając wiedzę, doświadczenie wspaniałego faceta który mnie wspiera to wiem że sobie poradzę
-
My mieliśmy wszystko zaplanowane nawet poczęcie ale nie wwzystko wypaliło po naszej myśli. Po 4 latach związku starania liczyłam max 3 miesiące a tu kurcze problemy mój to wogule myślał że zaleje formę i gotowe