Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Od września , ale dopiero ten miesiąc normalnie o czasie jajeczkuję oby pękły to będę hepi
-
Ale dzięki temu przeżył potem się okazało że miał duzy problem z jelitami a kasza go ratowała bo nic nie jadł praktycznie skubał każdy myślał, że dziecku nie daję jeść , teraz już jest ok po operacji przybrał 20 kg w 2 lata
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Uroki macieżyństwa to nie tylko radocha jak na reklamach i o tym też powinno sie mówić zeby potem zdziwienia nie było
-
Stałam dziś za ciężarną młodą kobietą w kolejce w biedronie, i słucham jak z mamą rozmawia i pyta mamy. Jak to jest po porodzie ? Mama mówi urodzisz dadzą Ci dziecko a ona w tym momencie przerywa i mówi, jak to dadzą mi dziecko a kiedy ja się wyśpię, myślałam, że jej w pysk dam
-
No właśnie, ja tak samo jak Kinia... we wrześniu stuknie mi 30 i też o pierwsze dziecko się staram. Tak mi się w życiu ułożyło dopiero w wieku 28 lat wyszłam za mąż i długo czekałam na tego jedynego. Teraz sa inne czasy. Moja mam w moim wieku miała już 10-letnie dziecko.
-
Milcia wrote:No właśnie, ja tak samo jak Kinia... we wrześniu stuknie mi 30 i też o pierwsze dziecko się staram. Tak mi się w życiu ułożyło dopiero w wieku 28 lat wyszłam za mąż i długo czekałam na tego jedynego. Teraz sa inne czasy. Moja mam w moim wieku miała już 10-letnie dziecko.
jA Milcia podobnie dosc długo czekałam na Swojego Skarbeczkaa,ale jak juz był slub zaplanowany to do razu wzielismy sie do pracy a ze poki co kiepsko idzie to juz inna bajka -
Wszystkie jeszcze sobie wspólne focie z brzuszkami zrobimy z radości zrobimy zlot
-
Joanna0071 wrote:Stałam dziś za ciężarną młodą kobietą w kolejce w biedronie, i słucham jak z mamą rozmawia i pyta mamy. Jak to jest po porodzie ? Mama mówi urodzisz dadzą Ci dziecko a ona w tym momencie przerywa i mówi, jak to dadzą mi dziecko a kiedy ja się wyśpię, myślałam, że jej w pysk dam
-
kiniaczek84 wrote:Kaze czekac tylko czemu w niektórych przypadkach tak długo
Nie na wszystkie pytania znam odpowiedz ale wiem że wszystko na swój wpływ na dalsze losy nawet złe rzeczy coś wnoszą -
Milcia wrote:No właśnie, ja tak samo jak Kinia... we wrześniu stuknie mi 30 i też o pierwsze dziecko się staram. Tak mi się w życiu ułożyło dopiero w wieku 28 lat wyszłam za mąż i długo czekałam na tego jedynego. Teraz sa inne czasy. Moja mam w moim wieku miała już 10-letnie dziecko.
-
Kurcze prawy jaknik naparza i mocne wypieki dostałam pieką mnie policzki może to ładne okrągłe jako peka:-) .
Ja też nie mogę brać niemowlaka na ręce bo jego zapach zciska mi gardło kurcze ale to zabrzmiało:-)
Kiedyś chciałam ale nie miałam partnera do tego u mnie to budzik dzwonił ok wielu lat , mam siostrę , ktora ma zdrowego 3 latka ale instynktu jej brak krew mnie zalewa ale cóż nic nie poradzę