Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania dziekuje za slowa otuchy ale juz w nic nie wierze..nawet cien cienia na tescie 10 dzis nie bylo..cycki pieka jak piekly i bola ale juz wiem ze to raczej na @ niz na ciaze..poza tym to juz musialabym miec chyba zagniezdzenie dopiero 11dzien po owu..chyba malo prawdopodobne...
jakbym zobaczyla taki wykres to moze i bym uwierzylaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 08:10
-
kapturnica wrote:no a ile minelo od podania juz??mialas duza dawke powinnas peknac....moze jutro??
Minęło 44 h -
Zła jestem mój dopiero wieczorem bydzie a wcaoraj gaźnik zalał bo świętowali już lipa z seksu
-
dzień dobry:)
ale tu temperatura:)
ja się nabawiłam infekcji i muszę chyba lecieć do gina choć kiedyś dostałam jakieś globulki i asekuracyjnie je aplikuję. więc moja temp też świruje
mieliśmy wczoraj fajny wieczorek. pogadaliśmy jak nigdy, może nie na jakieś super ciężkie tematy(powiedziałam sobie że do wyników i rozmowy z andrologiem nie będę poruszać ciężkich tematów)na koniec zaproponowałam seksik i mówię do mojego że mam te dni i spróbujmy;) chyba miał taką nadzieję jak ja.....
no ale żeby nie było że cykl w plecy;) zaliczony:P
a spanie miałam takie że sobie kulisy m jak miłość przespałam na jego ramieniu:P
więcej grzechów nie pamiętam:)kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Zła jestem mój dopiero wieczorem bydzie a wcaoraj gaźnik zalał bo świętowali już lipa z seksu
My z pcos mamy rozne jazdy...dlatego ja chce te kauteryzacje zeby wiedzziec ze pekaja napewno.. -
Mam bolący skurcz co chwile przechodzi od plecow macicy i jajników z bólu aż mnie mdli tak jakby mnie na pół ktoś przekroił
-
Robotka1 wrote:dzień dobry:)
ale tu temperatura:)
ja się nabawiłam infekcji i muszę chyba lecieć do gina choć kiedyś dostałam jakieś globulki i asekuracyjnie je aplikuję. więc moja temp też świruje
mieliśmy wczoraj fajny wieczorek. pogadaliśmy jak nigdy, może nie na jakieś super ciężkie tematy(powiedziałam sobie że do wyników i rozmowy z andrologiem nie będę poruszać ciężkich tematów)na koniec zaproponowałam seksik i mówię do mojego że mam te dni i spróbujmy;) chyba miał taką nadzieję jak ja.....
no ale żeby nie było że cykl w plecy;) zaliczony:P
a spanie miałam takie że sobie kulisy m jak miłość przespałam na jego ramieniu:P
więcej grzechów nie pamiętam:) -
Robotka1 wrote:MILCIA jakaś Ty podobna do mojej kuzynki aaaaa
Kacha a Ty widzę teścior walnęłaś....
Asiek współczuję bóli owulacyjnych, ja miałam wczoraj takie hm...średnie.