X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Pięknie Ci to mąż powiedział. Ja jak mam złą chwilę, to też mojemu gadam, że jestem nieudacznicą, że może lepiej by było żeby sobie znalazł kogoś innego, a on mi na to, że nie chce nikogo innego, tylko mnie wybrał i ze mną chce być. Podświadomie chyba mówimy takie rzeczy, żeby potem usłyszeć takie słowa. Kobiety są jednak dziwne ;)

Ale ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego M. Powiem Wam, że jest moim pierwszym chłopakiem. Wiadomo wcześniej były jakieś "miłości", zauroczenia, ale nigdy nie trafiłam na takiego kogoś jak on. Zawsze marzyło mi się, żeby mój pierwszy facet został moim mężem i spełniło się.

ja jestem z moim mezem razem 12 lat pierwsza i jedyna prawdziwa milosc i byl moim pierwszym mezczyzna jesli chodzi o seks tak ja jego pierwsza kobieta jesli chodzi o Te sprawy mieszkamy ze soba od 5 lat malzenstwem jestesmy prawie dwa chodzi o koscielny slub ktory byl przelozony z 2010 roku Bo mial wypadek ...i tez mu piepsze czasem zeby znalazl sobie kogos normalna kobiete a nie jak ja !!! Na to mi odpowiada razem Na dobre i zle jak ja mialem wypadek nie zostawilas mnie jak moglem lezec ...

Idia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tempka 37.0 test ujemny czekam na te kur.........e @ juz nie testuje za duzo nerwow mnie to kosztuje..poczekam na samo rozwiazanie, jesli do piatku nie bedzie @ robie krew,,,,wiec zdaje sie na łaske ... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 06:07

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania030786 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj temp znow wzrosla i wykresik sie zmienil, czyli chyba spokojnie moge juz zaczac brac luteine f6fc4e4bdd85377adc757631815d38ce.png

f6fc4e4bdd85377adc757631815d38ce.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap. 9 miesięcy minie, urodzisz a testy na złość będą do końca negatywne :)

Joanna0071 lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Doberek Wszystkim:)Oj...Kapciu przykro mi ale jeszcze nic pewnego poki @nie ma jest nadzieja.U mnie nadal tylko lekki bol prawego jajnika nic wiecej przy serduszkowaniu tez w porządku.ehh...byle do 16 moze jakoś zdzierżę.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Dzien Doberek Wszystkim:)Oj...Kapciu przykro mi ale jeszcze nic pewnego poki @nie ma jest nadzieja.U mnie nadal tylko lekki bol prawego jajnika nic wiecej przy serduszkowaniu tez w porządku.ehh...byle do 16 moze jakoś zdzierżę.
    ja juz na nic nie licze a jak mi powie ktos ze wysoka temp to ciaza to go wysmieje....wiem ze czekam na wizyte w czawrtek u gina i tego sie trzymam..Jestem psychicznie juz tym zmeczona....koniec z mierzeniem temp po owulacji od nast staranek...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę właśnie na badania. Po południu będą wyniki.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Kap. 9 miesięcy minie, urodzisz a testy na złość będą do końca negatywne :)
    Kasia jestem realistka skoro dzis 10tka test nawet cien cienia a to 13dzien po owu.... to oznacza tylko jedno...nie ma ciazy a moje bole i pieczenie piersi sa spowodowane zblizajaca sie miesiaczka..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja też tak opuściłam przedostatni cykl. Po kolejnym teście negatywnym nie mierzyłam już temperatury i od razu lepiej spałam.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatecznie zrobie krew jesli do soboty @ nie przyjdzie , nie wczesniej bo w moim przypadku to juz strata czasu i pieniedzy...Przykro mi jest zajebiscie , ale nie pozostaje mi nic innego jak pogodzic sie z tym faktem Nie tym razem , dopiero zaczynam swoja walke o brzuszek....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się, czy w kolejnym cyklu w ogóle mierzyć temperaturę. Z jednej strony jestem ciekawa, a z drugiej strony chciałabym się nie nakręcać.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia ja też tak opuściłam przedostatni cykl. Po kolejnym teście negatywnym nie mierzyłam już temperatury i od razu lepiej spałam.
    niee Milcia tempke bede mierzyc do konca chce zobaczyc kiedy prdolnie na sama ziemie....a w kwietniowym jak sie uda nie mierze po owu wogole..Ta tempka jakas sciema..nic ci tak naprawde nie powie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 06:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula to Twój pierwszy cykl. Wiem, że jest przykro, ale plan masz. Nie możesz się załamywać. Co ja mam powiedzieć, jak staram się już 15 miesięcy i nic nie wychodzi. Próbuje dalej :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasiula to Twój pierwszy cykl. Wiem, że jest przykro, ale plan masz. Nie możesz się załamywać. Co ja mam powiedzieć, jak staram się już 15 miesięcy i nic nie wychodzi. Próbuje dalej :)
    nie chodzi o zalamanie ale o wkurwienie czemu ta tempka wzrasta ??niech spada jak powinna spadac wtedy mam jasna sytuacje./.. :-/ ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pamiętasz co było u mnie ostatnim razem? Też było nerwowe wyczekiwanie spadku i ciągnęło się i ciągnęło.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A pamiętasz co było u mnie ostatnim razem? Też było nerwowe wyczekiwanie spadku i ciągnęło się i ciągnęło.
    patrzylam u ciebie w 13mialas juz spadek tempki ja mam najwyzsza znow ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia będzie dobrze :) Będziemy tymi mamami prędzej czy później :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam premium bo poszukalabym podobny wykres jak ja mam..jak sie szybko zakonczyl i w jaki sposob

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia będzie dobrze :) Będziemy tymi mamami prędzej czy później :)
    wiem Milcia ze sie uda.......ale ja jestem osoba co lubi miec jasnosc sytuacji albo biale albo czarne...a nie takie pojebane z poplatanym./...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam premium. Na spadek może jeszcze jeden dzień musisz poczekać.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ