Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Pięknie Ci to mąż powiedział. Ja jak mam złą chwilę, to też mojemu gadam, że jestem nieudacznicą, że może lepiej by było żeby sobie znalazł kogoś innego, a on mi na to, że nie chce nikogo innego, tylko mnie wybrał i ze mną chce być. Podświadomie chyba mówimy takie rzeczy, żeby potem usłyszeć takie słowa. Kobiety są jednak dziwne
Ale ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego M. Powiem Wam, że jest moim pierwszym chłopakiem. Wiadomo wcześniej były jakieś "miłości", zauroczenia, ale nigdy nie trafiłam na takiego kogoś jak on. Zawsze marzyło mi się, żeby mój pierwszy facet został moim mężem i spełniło się.
ja jestem z moim mezem razem 12 lat pierwsza i jedyna prawdziwa milosc i byl moim pierwszym mezczyzna jesli chodzi o seks tak ja jego pierwsza kobieta jesli chodzi o Te sprawy mieszkamy ze soba od 5 lat malzenstwem jestesmy prawie dwa chodzi o koscielny slub ktory byl przelozony z 2010 roku Bo mial wypadek ...i tez mu piepsze czasem zeby znalazl sobie kogos normalna kobiete a nie jak ja !!! Na to mi odpowiada razem Na dobre i zle jak ja mialem wypadek nie zostawilas mnie jak moglem lezec ...Idia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tempka 37.0 test ujemny czekam na te kur.........e @ juz nie testuje za duzo nerwow mnie to kosztuje..poczekam na samo rozwiazanie, jesli do piatku nie bedzie @ robie krew,,,,wiec zdaje sie na łaske ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 06:07
-
kiniaczek84 wrote:Dzien Doberek Wszystkim:)Oj...Kapciu przykro mi ale jeszcze nic pewnego poki @nie ma jest nadzieja.U mnie nadal tylko lekki bol prawego jajnika nic wiecej przy serduszkowaniu tez w porządku.ehh...byle do 16 moze jakoś zdzierżę.
-
Idia wrote:Kap. 9 miesięcy minie, urodzisz a testy na złość będą do końca negatywne
-
ostatecznie zrobie krew jesli do soboty @ nie przyjdzie , nie wczesniej bo w moim przypadku to juz strata czasu i pieniedzy...Przykro mi jest zajebiscie , ale nie pozostaje mi nic innego jak pogodzic sie z tym faktem Nie tym razem , dopiero zaczynam swoja walke o brzuszek....
-
Milcia wrote:Kasia ja też tak opuściłam przedostatni cykl. Po kolejnym teście negatywnym nie mierzyłam już temperatury i od razu lepiej spałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 06:54
-
Milcia wrote:Kasiula to Twój pierwszy cykl. Wiem, że jest przykro, ale plan masz. Nie możesz się załamywać. Co ja mam powiedzieć, jak staram się już 15 miesięcy i nic nie wychodzi. Próbuje dalej