Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:no kurde właśnie nic;/
Kacha będzie dobrze....w końcu się uda zobaczysz.
kurcze dopijam moją ineczkę, jak ja się cieszę że zrezygnowałam z normalnej kawki
kto tam następny na monitoring się szykuje??
Kasia ja w piątek idę do kliniki, wiec usg mi zrobią. -
Juz wzielam na luz po 2gim tescie..wiecej nie testuje nie ma bata,.,.,,temperature mierzenie tak mnie nie stresi jak test.;..
Jak okres to przyjdzie jak pozne zagniezdzenie to tez sie dowiem...w kazdym razie opcja @ jest najpewniejsza, dlatego realizacja planu wdrozona -
Robotka1 wrote:Kinga Ty nie prowadzisz wykresu??? wchodzę a tam pusto:)
nooo to trzymam kciuki za monitoring dzisiejszy:)
KAsia najważniejsze to mieć plan:)
no nie prowadze bo nie chce sie dodatkowo stresowac kazdy spadek byłby stresujacy a tak nie wiem i chociaz o tym nie myslekapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey ...ja mialam tempki nie mierzyc ale chyba Bede z ciekawosci jak po pozamacicznej reaguje...gin mi kazal dzis mam klucia obu jajnikow lekkie to lekkie ale Sa....moze unormuje mi sie ladnie ...ale testow juz rzadnych nie robie czekam Na okres i tyle ...nie Bede tez sie ekscytowac temperaturami ...
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
Ja chyba po luteinie przestanę mierzyć chociaż ciekawosć jest bo to pierwszy cykl w którym prawidłowo wszystko idzie może co kilka dni bedę mierzyć albo bez weekendów
-
Co bym nie zjadła to czuje, że zaraz oddam jakbym w ciązy była ten pregnyl potrafi namieszać