Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
taaaa juz czuje bole podbrzusza miesiaczkowe wiec u mnie nie tym razem...Czuje takie klucie jajnikow i klucie w macicy i rwanie ze wiem na co sie zanosi...cycki tez daja mi popalic...ehhh zeby tak objawy na okres i na ciaze byly rozne....Te co dzis mam zbyt dobrze znam juz...
-
nick nieaktualny
-
Idia wrote:Kap. też mam bóle miesiączkowe. Jajniki co jakiś czas pobolewają. Mówisz, że mam się bać?
-
Nic się nie bój beta ślicznie rośnie a Kasia jak nie dostanie @ to też na betę poleci
Idia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jprdziu wdech i wydech kobieto wezzz juz nie schizujj przyrost masz ladny to ty jestes w ciazy nie ja..ja mam bole na okres////jak tak bedziesz stresowac sie to sama sobie zaszkodzisz...doskonale o tym wiesz ze stres jest najgorszy dla wczesnej ciazy....uspokoj emocje...
Ja się nie stresuję, jestem oazą spokoju. Tak senna, ze nie mam nawet funkcji STRES
-
spoookojnie ja juz polozylam lage na ten cykl
....nie ma co sie łudzic wiec komentarze typu zaciaze , czy sie zazielenie traktuje raczej jako przerysowane pocieszenie dla mnie..spokojnie niepotrzebuje takiej otuchy,,,ja naprawde sie nie pochlastam jak dostane okres heheehJoanna0071 lubi tę wiadomość
-
Ja też się nie pochlastam ale krew się poleje hehehe
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
I jak endokrynolog leki ci zwiększyła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 19:16
-
Wiecie co u Kingi jak jej monit?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 19:18