Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny !!!mam pytanie w poprzednim cyklu miałam monitoring owulacji ( cykl spontaniczny ) w poniedzielk pecherzyk 20 mm w czartek pojawil sie plyn w zatoce Duglasa jeszcze byl widoczny pecherzyk ok 20 mm ale o zatartych zarysach , ale co dziwne tem wzrosał mi dopiero w niedziele ( moj narzeczony nawet byl zdziwiony jaka bylam ciepła w nocy z soboty na niedziele ) wreszcie dotarłam do sedna ,czy jest mozliwe ze owulacja byla dopiero w sobote ??
-
nick nieaktualny
-
ancoma wrote:hej dziewczyny !!!mam pytanie w poprzednim cyklu miałam monitoring owulacji ( cykl spontaniczny ) w poniedzielk pecherzyk 20 mm w czartek pojawil sie plyn w zatoce Duglasa jeszcze byl widoczny pecherzyk ok 20 mm ale o zatartych zarysach , ale co dziwne tem wzrosał mi dopiero w niedziele ( moj narzeczony nawet byl zdziwiony jaka bylam ciepła w nocy z soboty na niedziele ) wreszcie dotarłam do sedna ,czy jest mozliwe ze owulacja byla dopiero w sobote ??
u mnie było podobnie w sob był plyn w zatoce i dominujacy pecherzy niepekniety dzis byłam na kolejnym monicie i okazało sie pekł dopiero dzis wiec wszystko mozliwe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam zakaz robienia testów. Za 9 dni mam iść na betę.
Zrozum ze mam żywe przykłady którym pozytyw wychodził tydzień czy dwa po terminie @.
Oczywiście może i okres się zbliża ale tempa w górę? Coś mi tu nie pasuje.kapturnica, Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
No ja jestem na to juz chyba za glupia....Ale po sparzeniu sie testami prdole to..czekam dalej ..
Bedzie @to suczysko pryzjdzie nie bedzie do konca tygodnia pojde na bete...wczesniej nie mam zamiaru dostac w pysk wynikiem
Poza tym jesli ma okres nadejsc ,a zrobilabym bete i bylaby to wczesna fasola to Aniu wole nie wiedziec ze poronilam ....Jesli zarodek jest i jest zdrowy to da sobie rade,.,,,,Natura zdecyduje za mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 06:35
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Kap to sad-maso. Lubi się zadręczać. Zrobiłaby betę i by wiedziała wszystko dziś a tak to jeszcze pomyśli Ohhh Kap. skąd w Tobie na to tyle sił?
No w sumie trochę racji jest. Z drugiej strony chyba dobrze też wiedzieć bo jak fasola nie w macicy to mogą być kłopoty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 06:41
-
jutro mam wizyte wiec do jutra nic mi nie bedzie..a zrobic bete wiedziec ze fasola i okres np przyjdzieNie tego nie znioslabym..wiec te pare dni wytrzymam..Na syna wiedzialam w6tyg ze jestem w ciazy dopiero...
Kasia ty tez nie wiesz czy jest w macicy...to dopiero 5tydzien lub 6ty sie wie....plus nie wiadomo czy zarodki sa czy sa puste jaja...Tych pyta jest wiecej niz odpowiedzi...wole nie nastawiac sie juz na nic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 06:47
-
Dlatego ja wole zbyt wczesnie nie znac bety bo bede znow leciec sprawdzac przyrost , analizowac , liczyc...po uj mi takie nerwy..W 1szej ciazy niczym sie nie martwilam od poczatku...Moze za wyjatkiem wypadku jaki mielismy jak bylam w 7miesiacu....
Jesli mam maluszka w brzuniu w co boje sie wierzyc to bede najszczesliwsza na swiecie..........Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Kasia wiem coś o tym. Ja tez tak miałam w zeszłym i jeszcze poprzednim cyklu. Temperatura dawała nadzieję, a skończyło się inaczej. Mnie wczoraj wieczorem zalał bardzo rzadki lekko kremowy śluz. Piszę do M, że jak wróci z remontu to niech mnie obudzi, bo jest prawie odpowiedni śluz. No i przyjechać i przed północą było jeszcze A dziś temperatura do góry.
-
ja nie bralam lutki Milcia tylko dupka a dzis 3ci dzien po odstawieniu i on nie ma wplywu na temperature...
Poza tym mam owu wyznaczone monitoringiem wiec fl max 16dni moze byc......Jutro jak nie bedzie @ to kaze gin zrobic usg czy nie ma gdzie torbieli i ona nie hamuje @.. Wiem jedno , ze torbiel nie wplywa na temperature ciala jedynie na dlugosc cyklu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 07:39