Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Też miałam taką nerwuwkę na końcu najwyższa temperatura i to rekordowa bo 37,5 @ przyszła dalej była wysoka pomału spadała ale to straszne jak masz nadzieję coraz większą
-
Joanna0071 wrote:Też miałam taką nerwuwkę na końcu najwyższa temperatura i to rekordowa bo 37,5 @ przyszła dalej była wysoka pomału spadała ale to straszne jak masz nadzieję coraz większą
poza tym max 37,5 to dla ciebie nie jest duzo z racji twoich wysokich wlasnych tempek..ja mam linie na wysokosci sredniej czyli 36,4///
A jesli spada wolno to u ciebie wolno ucieka progesteron..nawet patrzac na twoj wykres....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 07:50
-
kapturnica wrote:Poza tym mam owu wyznaczone monitoringiem wiec fl max 16dni moze byc......Jutro
Po odstawieniu dupka @ ma czas przyjść do 2 tyg, więc fl może jak najbardziej się przedłużyć. 16 dni to długość bez wspomagaczy progesteronowych.
Choć temp daje nadzieję i to nie małą powodzenia -
Aga mi gin mowil wlasnie inaczej...ze jesli owu jest potwierdzona to max 16dni jest fl... i 2dni po odstawieniu dupka powinien byc okres lub najpozniej po 16fl dlatego ze on nie wplywa na wlasny progesteron..........Pytalam go ostatnim razem co jesli nie dostane @....Stwierdzil ze malo prawdopodobne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 07:53
-
Wtedy fl była 13 ale owu nie było potwierdzone bo jajka mialam za małe by pękły w 16 dc monit i mialy 10, 11 mm tak mam wysokie ale od pól roku mierzenia najwyższa to było 37,3 wiec jak widziałam 37,5to nadzieja szkliła oczy
-
Ja wogule mam skok temperatury jakieś 24 h po owu albo dalej bo w tym cyklu tak to widzę wiec bez monitu bym nigdy nie trafila bo serduszkowalabym za pózno
-
Joanna0071 wrote:Wtedy fl była 13 ale owu nie było potwierdzone bo jajka mialam za małe by pękły w 16 dc monit i mialy 10, 11 mm tak mam wysokie ale od pól roku mierzenia najwyższa to było 37,3 wiec jak widziałam 37,5to nadzieja szkliła oczy
Asia ja nie kupuje rteciowego termometra tylko taki alk rteciowy termometr owulacyjny....jego dostanie bez problemu..mam nadzieje...Musze dzis kupic chyba chociaz nie wiem czy mierzyc dalej
Moze to ze sie stlukl oznacza zeby przestac mierzyc ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 07:57
-
Kasiu zgadzam się z tobą jak jest potwierdzone owu to max 18 d od owu @ jeśli był dupek albo lutka a @ musi wtedy byc bo lutka albo dupek ja wywołują
-
Szczerze to? Dopiero zaczniesz sie denerwować jak nie zmierzysz ja bym tak miała kalkulacja caly dzień
Idia lubi tę wiadomość
-
A fasolki nie bylo bo test na - i jajka mizerne mysle ze po prostu jakieś normowania progesteronowe mialam
-
hhahahahahah dobra jestes ojj marzy sie mi tez dziewuszka...dlatego chcialam zeby plemniory czekaly;)
..no to potwierdzilas slowa mojego gina...z tym ze ja dupka odstawilam juz 3dni temu....bo bralam 10dni do11wlacznie.... zaczelam 2dni po podaniu pregnylu -
Joanna0071 wrote:Szczerze to? Dopiero zaczniesz sie denerwować jak nie zmierzysz ja bym tak miała kalkulacja caly dzień
W domu mam zapasowy nowy zwykly rteciowy , on mi poda jakis poglad..a jak co to kupie nowy w kwietniu ....Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Dziś masz 14 dp owu wiec jeszcze spokojny luzik musisz mieć lepiej realnie podejsc choć wiem, ze tak podchodzisz mamy podobne podejscie ja też za szybko bety robic nie bedę bo to zdrowsze podejście i zmniejsza stres
-
Joanna0071 wrote:Dziś masz 14 dp owu wiec jeszcze spokojny luzik musisz mieć lepiej realnie podejsc choć wiem, ze tak podchodzisz mamy podobne podejscie ja też za szybko bety robic nie bedę bo to zdrowsze podejście i zmniejsza stres
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jeszcze ze 2dni pewnie zeby ci owu wyznaczylo.....chyba tez sie troche denerwujesz zeby serducha dobrze wypadly...
Bedzie dobrze :*