Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:Denerwuję sie tym czy nasienie jest ok bo jak tak to wszystko ok i reszta w rekach losu, i szczescia, nie wiem tez kiedy lutke brać chyba poczekam do piatkowej wizyty u gina juz sama nie wiem
Co do nasienia..to chyba kazda z nas ma takie mysli...ze wszystko moze byc roznie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 08:26
-
Milcia wrote:Kasia trzy cykle wcześniej też brałam dupka i też okres przyszedł po 14 dniach po odstawieniu i owu była potwierdzona.
To ja juz wiem, ze nic nie wiem . -
Joanna0071 wrote:2x1 dowcipnie przez 10 dni
u mnie o tyle bylo latwiej , ze sluz zaraz po wzroscie zmienil sie wiec wiedzialam ze po owu na bankWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 08:35
-
kapturnica wrote:to zacznij dowciapnie jutro po zmierzeniu tempki...ale na bank mozesz jutro zobaczysz wzrost bedzie
u mnie o tyle bylo latwiej , ze sluz zaraz po wzroscie zmienil sie wiec wiedzialam ze po owu na bank
Ja to mam płodny bardzo dlugo choć wydaje mi się że dziś juz sie tak nie ślizgam hehe na wieczur to ostatnie dni to byla jazda jak na łyżwach -
jestem:)
Kacha wspieram Cię w tym burzliwym czasie jakim jest koniec cyklu:)
poszłabyś już na ciężarówki to bym poszła za Tobą tak o poczytać sobie:)
ja dziś chłopa wyganiam do rodzinnego niech mu da na ile może skierowanie na badania, kurcze płacić za wszystko to też nie wesoło a zawszwe część zrobi sobie za free....nie takie wydatki nas czekają
u mnie owu nie było.... mam infekcje w środku, nie wiem czy to nie pozaburzało mi sprawy owu więc nie traktuję tego wykresu poważnie...jednak pójdę na wizytę do gienka tą na koniec marca niech mi coś da mocniejszego bo na razie clotrimazolem się ratuje i na razie pomaga uff -
Kasia tak jak ci napisalam pewnie jak i ja bez medycznego wspomagania owu nie bedziesz miala...ziola moze dzialaja ale na jakies slabsze problemy i rozchwiania hormonow...ja wiem ze na mnie nie ma mowy ,
Mlody rozwalil termometr dzis....nie kupuje nowego.... -
Wyedukowałam się . Luteina najpewniej na 3 d po skoku temperatury jesli nadal sie utrzymuje moja rosnie teraz mam 37,3
-
Aguś hej
no nie podglądałam już jajek teraz bo sensu brak....
po temperaturze twierdzę że dupa blada z owu bo nie ma skoku a już dziś 15dc i powinien być.
poczekam jeszcze przyszły cykl jak wyzdrowieję a kolejny włącz zioła i DQ z powrotem żeby wiedzieć jak reaguje i czy w ogóle reaguję.
no u mnie jedynie prl ale myślę że ona się unormowała tak jak i mi tsh pięknie spadło.
więc może czas poszukać przyczyny gdzieś indziej??
bo zwalać na infekcję też nie ma co