Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:ja mialam dzis nawet mdlosci na tle nerwowym..wiec spoko te wszystkie leki chyba tak na czl wplywaja ze ma tyle roznych objawow ze moglby obdzielic niejednego
nom...a do tego człowiek potrafi sobie jeszcze wmówic wiele objawów i to jest najgorsze -
Wjecie co niby wszysto robie ale tak jakbym za moment paść na buźkę ze zmęczenia najchętniej to bym leżała i drzemała to dla mnie mało zrozumiałe mam w sobie końsą dawkę chormonów ciążowych, po to aby w ciaży być jest plus wiem jakbym sie czuła w ciąży
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Wjecie co niby wszysto robie ale tak jakbym za moment paść na buźkę ze zmęczenia najchętniej to bym leżała i drzemała to dla mnie mało zrozumiałe mam w sobie końsą dawkę chormonów ciążowych, po to aby w ciaży być jest plus wiem jakbym sie czuła w ciąży
dobre dobre oby nam te objawy pozostały na długo:) -
Moj warjat wczoraj byl na zwkupach i kupił ogorki kiszone i mowi zabezpieczylem sie w nocy nie bede latać hehehe
-
A mi w nocy lodow sie chciało śmiał sie ze buknier zrobi dla mnie ze wszystkimi produktami
-
nick nieaktualnyIdia wrote:U Was laseczki też tak piękna pogoda?
Jest bajeczna wiosenka tutaj:)
A mnie chwyta przeziębienie- zatoki dają się we znaki ;/
pogoda piekna...tylko ty sie nie wyglupiaj i od razu nie rozbieraj ...ani nie przegrzej...bo w ciazy chorowac koszmar jakis...nic nie wezmiesz ...a jak sie czujesz.... -
kiniaczek84 wrote:fajniusio tez bym chciała miec takie zachcianki
To nie zachcianki tak mi na mysl przyszły jakby to były zwchcianki to moj by na orlen jechał hehe -
To dobrze dziś sie nie skupisz , ale spokojnie wszystko na pewno jest ok beta pieknie rosnie nadal