Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia nie uwierzysz włąśnie wyszłąm z apteki z pregnylem:D:D
zaprzyjaźniona kobitka powiedziała że wie że go biorę i wydała mi bez żadnego problemu:) za 18zł o jeju jak się cieszę a mój musiałby za niego dać 200zł!!! czaisz
KAsia byłabym Ci orgomnie wdzięczna za bajerkę na temat clo....zawsze to kurka szybciej a u mnie czas jest ważny....mam w domu 9 tabletek moich to mu dam no i braknie nam jeszcze 23 tabl....czyli i tak 3 opakowania.
jakby się udało to super a jak nie to nie szkodzi...
Milenko dziękuję za odpowiedz:) w takim razie zabiorę to co uda mi się skompletować, mam tylko najświeższe wynik.
Kinia dzięki:) pregnylek juz nie aktualny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 10:00
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Na wszelki wypadek na priv podaj mi adres to odrazu jutro z nowej soli wyslę jak od gina wyjde
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny aż sie wzruszyłam że chcecie pomóc.....
nigdy nic od nikogo nie chciałam.....
wolę zawsze pomagać
głupio mi jeśli ktoś mi pomaga i tak jakoś nieswojo bo takie sytuacje nie mają miejsca na codzien a tu prosze...
osoby które mnie nie znają....jedynie więź internetowa chcą pomóc...
na prawdę mam gulę w gardle....
Joanna0071, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dziewczyny aż sie wzruszyłam że chcecie pomóc.....
nigdy nic od nikogo nie chciałam.....
wolę zawsze pomagać
głupio mi jeśli ktoś mi pomaga i tak jakoś nieswojo bo takie sytuacje nie mają miejsca na codzien a tu prosze...
osoby które mnie nie znają....jedynie więź internetowa chcą pomóc...
na prawdę mam gulę w gardle....
Nie pipkaj ja taka sama jestem kiedys sie spotkamy zeby cm w talji poruwnackiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:mialas jedna ciaze bio , teraz nie musi tak byc...Jesli nie daj boze beta spadnie, a wiem ze bedzie ok....To bedziesz musiala zastanowic sie nad tym czy nie rpzerwac z miesiac staran by wyrownac tsh...bo to moze byc powodem pierwszej biochem...
Wierze ze bedzie ok..
Wiem, i poszukam wtedy innego gina i odpocznę od leków. -
nick nieaktualny
-
Hehe a ja wlaśnie robie pierogi z kurczakiem:-) zostało mi miesa z cwiartek dodam cebulke i bagietki kawalek zmielilam na farsz i beda pycha
kiniaczek84 lubi tę wiadomość