Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniaczek84 wrote:Trzoszke dzis czuje prawy jajnik,pojawiły sie jakies dziwne mdłosci,zawroty głowy,brak apetytu i starsznie mnie suszy nom a poza tymi smiesznymi dolegliwosciami czuje sie oki jestem pod wrazeniem swojego dobrego samopoczucia po tej uderzeniowej dawce pregylu myslałam ze bedzie gorzej
Ja to znowusz wcinam tylko oczy otworzę dobrze ze wiecaorem nie jem a zawroty też mam od paru dni już pregnyl zawrocił nam w głowie -
kapturnica wrote:ooo to trzymam w kciukaski ciekawe ile jajcow ci peklo..moze druzyna pilkarska bedzie yhhyhy
Baly do pęknięcia 2 pozostałe 5 powinno przestać rosnąć ale mam stracha a jak tamte też podrosły ferma nofmalnie -
Robotka1 wrote:kurde potrzebuję pregnyl i 2 opakowania clo.....
dla męża....lekarz ktory miał go przyjąc to dopiero za miesiąc...
bez odblokowania ani rusz....
na czarnym rynku ceny są kosmiczne....ehhh beznadzieja... -
Joanna0071 wrote:Baly do pęknięcia 2 pozostałe 5 powinno przestać rosnąć ale mam stracha a jak tamte też podrosły ferma nofmalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 09:24
-
Kasiu będąc z wynikami u niego już mu wspominałam ale mnie zlał.....
no nic, pójdę do apteki gdzie mam jeszcze jedną ampułkę może mi przeda bez recepty...czasem mi sprzedaje jakieś rzeczy co są na receptę bez niej...
zapytać nie zaszkodzi.
no nic najwyżej poczekamy na nadrologa, on powinien wypisać. -
ash wrote:hej, dziewczyny.
Mam pytanie do Was, bo Wy jesteście bardziej w temacie. Ja czuje się zielona
Od tego cyklu mam brać CLO i Estrofem. Ginek kazał mi przyjść na USG między 10-12 dc.
@ mi się przesunął i wtedy kiedy gin mógłby mnie przyjąć wypada albo 9dc albo 14dc.
Nie wiem co mam robić Skłaniam się bardziej do tego 9dc, ale może Wy mi podpowiecie? Będę bardzo wdzięczna.
Ja zaczynałam monitoring w 9 dniu cyklu. I też brałam te leki.ash lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kasiu będąc z wynikami u niego już mu wspominałam ale mnie zlał.....
no nic, pójdę do apteki gdzie mam jeszcze jedną ampułkę może mi przeda bez recepty...czasem mi sprzedaje jakieś rzeczy co są na receptę bez niej...
zapytać nie zaszkodzi.
no nic najwyżej poczekamy na nadrologa, on powinien wypisać.
Kurcze szkoda ze nie dałas cynku wczesniej jak byłam we wtorek u gin to chciała mi wypisac ale mowie po co zapas robic ehh... -
Robotka1 wrote:Kasiu będąc z wynikami u niego już mu wspominałam ale mnie zlał.....
zapytać nie zaszkodzi.
no nic najwyżej poczekamy na nadrologa, on powinien wypisać.
to lekka ujnia..najgorzej z tym pregnylem tego ci nie wydadza bez recepty a nie patrzylas tu na owu czy sie kto nie oglasza, tak jak ja wtedy kupilam??moze zaloz osobny watek na kilku forach..moze sie ktos odezwie.. -
Kaska wiesz co??? moze ja zrobie probe z bajera z tym clo ale w nast tygodniu jak pojde do mojego???clo bym ci moze wydarla,,jedno opakowanie moze wypisze..pregnylu to raczej nie dzisiejszy gin to wogole nie wspomni mu bo on nie leczy hormonami ehh..ale jak co to w srode zapytam tego gina na nfz...dobre i jedno opakowanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 09:30
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Ja tez nie lubię komentarzy w 4 czy 8 dni po owulacji. Taki wykres nic nie mówi, ale u Kap-ciezko było się powstrzymać. Dawno nie widziałam takiego wykresu.