X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pije kawkę jak miło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:37

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis od rana w pracy,staram sie nie myslec o tym co bedzie i czy @ przyjdzie czy nie co ma byc to bedzie nie nakrecam sie bo to tylko przysparza stresu i nerwow wdech-wydech tylko spokoj moze nas uratowac trzeba przekierowac mysli na inne tory

Joanna0071 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja herbatke:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka!!!!

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Ejj...co Ty gadasz
    nie mierzysz tempki i to namadrzejsza decyzja..tak uwazam :).....ja do @jeszcze ten cykl pociagne chce sprawdzic jak to u mnie ejst czy szybki trach czy powolny spadek..jeszcze jutro moze byc bez @jesli mam takie szczescie zajebiste ze moja fl jest tak dluga..No chyba ze dzis dowiem sie ze dupek na torbiel nie pomogl..to juz predko sie jej nie doczekam i kaze sie jak najszybciej kroic....Przynajmniej dzis bede wiedziec na czym tak na-prawde stoje....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    ja dzis od rana w pracy,staram sie nie myslec o tym co bedzie i czy @ przyjdzie czy nie co ma byc to bedzie nie nakrecam sie bo to tylko przysparza stresu i nerwow wdech-wydech tylko spokoj moze nas uratowac trzeba przekierowac mysli na inne tory

Powtarzaj mi to za tydzień :-) nie pozwolimy sobie na nakręcanie Kinia do kwietnia spokój :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie mierzysz tempki i to namadrzejsza decyzja..tak uwazam :).....ja do @jeszcze ten cykl pociagne chce sprawdzic jak to u mnie ejst czy szybki trach czy powolny spadek..jeszcze jutro moze byc bez @jesli mam takie szczescie zajebiste ze moja fl jest tak dluga..No chyba ze dzis dowiem sie ze dupek na torbiel nie pomogl..to juz predko sie jej nie doczekam i kaze sie jak najszybciej kroic....Przynajmniej dzis bede wiedziec na czym tak na-prawde stoje....

dobrze ze masz dzis wizyte u gin bedziesz wiedziała czarno na białym co jest grane i moze wtedy emocje opadna i troszke wyluzujesz

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedziałam że w końcu wybuchniesz!! wiedziałam to....za dużo się nakręcałaś i spinałaś....a mówiłas że to cykl na sprawdzenie, na orientację a cały czas zachowywałaś się jakbyś desperacko starałą się o dziecko od bardzo dawna...
    mało tego nie dałaś sobie powiedzieć że właśnie tak jest....
    Kacha dziewczyny mają rację, to dopiero pierwszy cykl z pomiarami....
    nie udostępniaj wykresu wszystkim.....udostępnij go tylko nam....ja tak zrobiłam i czuję się o niebo lepiej....nikt praktycznie mnie nie komentuje....a już odkąd wiadomo że ciąży nie będzie to w ogóle nikt nie zagląda oprócz czasem was.....
    Kasia jak musisz odsapnąć to zrób to ale na miłość boską nie zostawiaj mnie tu!!!
    wróc odsapnięta:) i działamy dalej bez poddawania się....
    bierz przykład ze mnie mówię Ci:) :*

Joanna0071, kapturnica, Milcia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybacz kochanie --- poniosło mnie:(

jesteś silna babeczka i na pewno szybciutko się z tym uporasz.

przepraszam

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Powtarzaj mi to za tydzień :-) nie pozwolimy sobie na nakręcanie Kinia do kwietnia spokój :-)

tak jest bede Ci to powtarzac codziennie SPOKÓJ przede wszystkim:)Damy rade :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dasmy rade bo jak nie My to kto bo jak nie My to nikt:)Uszy do góry moje drogie:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wiedziałam że w końcu wybuchniesz!! wiedziałam to....za dużo się nakręcałaś i spinałaś....a mówiłas że to cykl na sprawdzenie, na orientację a cały czas zachowywałaś się jakbyś desperacko starałą się o dziecko od bardzo dawna...
    mało tego nie dałaś sobie powiedzieć że właśnie tak jest....
    Kacha dziewczyny mają rację, to dopiero pierwszy cykl z pomiarami....
    nie udostępniaj wykresu wszystkim.....udostępnij go tylko nam....ja tak zrobiłam i czuję się o niebo lepiej....nikt praktycznie mnie nie komentuje....a już odkąd wiadomo że ciąży nie będzie to w ogóle nikt nie zagląda oprócz czasem was.....
    Kasia jak musisz odsapnąć to zrób to ale na miłość boską nie zostawiaj mnie tu!!!
    wróc odsapnięta:) i działamy dalej bez poddawania się....
    bierz przykład ze mnie mówię Ci:) :*
    Kasia ja mam udostepniony wykres tylko dla tych osob z ktorymi rozmawiam i chyba czesc z nich pasowaloby na dzien dobey wyeksmitowac :-/ ..Wybuchlam bo wczoraj za duzo dziewczyn wpisalo mi glupoty ze to ciaza temp pokazala sie jak z ksiezyca......Pizda nie ciaza!!!....wkurwilam sie na maksa....koniec z takim prdoleniem kazdy taki komentarz usuwac bede od razu...Juz sie ogarnelam ja juz taka jestem jak wybuchne to jak bomba , ale zaraz spinam sie do dzialania....
    W zyciu juz nie bede mierzyc temp po owu..to najwieksza glupota jesty i macie przyklad na mojej osobie i wykresie..Gdyby usunela testy z minusem 80%was by napisala ze to ciaza...Nie mam racji???
    No wlasnie tak dziala magia naszego org,,,,My swoje a on swoje,.,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:47

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja podjełam decyzję :-)
    Od jutra utajam wykres nawet przed sobą samą :-)
    Jutro ostatni pomiar i luteina po monicie i czas relaksu dla mnie od sierpnia pozwoliłam emocje uzależnić od temperatury ide od jutr na detoks termometrowy :-)
    Potrzebny już tylko czas jest tempka nic niezdziala :-) tylko stresuje.:-)
    Decyzja zapadła :-) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:52

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wybacz kochanie --- poniosło mnie:(

jesteś silna babeczka i na pewno szybciutko się z tym uporasz.

przepraszam
    nie ponioslo spoko Kasiek ja nie taka ze mi trzeba cukier na oczy naciagac.... tylko postaw sie na moim miejscu...tez by cie kurwa nakrecili takimi komentami...Pamietasz twoj 1szy cykl z clo..te komentarze...kurwa miedzy innymi moje??dawwaly ci tez zludna nadzieje....i swoje tez polknelas z lzami po tescie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    A ja podjełam decyzję :-)
    Od jutra utajam wykres nawet przed sobą samą :-)
    Jutro ostatni pomiar i luteina po monicie i czas relaksu dla mnie od sierpnia pozwoliłam emocje uzależnić od temperatury ide od jutr na detoke termometrowy :-)
    Potrzebny już tylko czas jest tempka nic niezdziala :-) tylko stresuje.:-)
    Decyzja zapadła :-) .
    przynajmniej pomoglam ci podjac sluszna decyzje....lutka i tak by cie dodatykowo zludnie podkrecila.. :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cykl z tempka pociagne do konca....bedzie przestroga dla wszystkich zeby przez palce brac to co inni mowia...W sumie dla samego siebie tez , ze to co widzimy nie zawsze pznacza to co chcemy..I juz....ufff wywalilam wsio z siebie i mam wrazenie ze schudlam dodatkowy kg ...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dziewczyny.
    Mam pytanie do Was, bo Wy jesteście bardziej w temacie. Ja czuje się zielona :/
    Od tego cyklu mam brać CLO i Estrofem. Ginek kazał mi przyjść na USG między 10-12 dc.
    @ mi się przesunął i wtedy kiedy gin mógłby mnie przyjąć wypada albo 9dc albo 14dc.
    Nie wiem co mam robić :( Skłaniam się bardziej do tego 9dc, ale może Wy mi podpowiecie? Będę bardzo wdzięczna.

ug3715nmrb0zdbvc.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zalezy od ktorego dnia bierzes clo>??jesli od 5-9 to 9tego raczej nie masz po co isc.....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie ponioslo spoko Kasiek ja nie taka ze mi trzeba cukier na oczy naciagac.... tylko postaw sie na moim miejscu...tez by cie kurwa nakrecili takimi komentami...Pamietasz twoj 1szy cykl z clo..te komentarze...kurwa miedzy innymi moje??dawwaly ci tez zludna nadzieje....i swoje tez polknelas z lzami po tescie...

aj tam może ze dwie łezki uroniłam:)

KAsia wiem o czym piszesz, każda z nas przez to przechodziła....
    tak ja miałam wręcz książkowy wykres po owulacji....
    no cóż na kolejny wzięłam poprawkę....
    aaa i też zaraz po wyznaczeniu owu o ile się pojawi-przestaję mierzyć. u mnie i tak to bez sensu.
    do owu będę sobie mierzyła ale potem chyba nie choć nie wiem czy do kliniki nie lepiej by było abym mierzyła całość...

MILCIA co tam skompletowałaś do kliniki?? bo ja też niebawem będę się za to brać....rozumiem że wszystkie wyniki wasze, wykresy i co jeszcze?

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie temp płynie w górę więc raczej juz owu nie będzie....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ