Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie bez zmian test oczywiscie ujemny , a temp leci w dol wiec to nie zadna ciaza ale dlugie fl...odcinam sie od ovu i czekam na miesiaczke.....Czasem was pokibicuje i podczytam,ale wracam do normalnego zycia..Nie bede prowadzic zadnych wykresow ani mierzen...Zdaje sie na los...Dzis ide do gina umowic sie na laparo...
Chyba z deczka to mnie przerasta....
Trzymajcie sie ciepelko :* -
dziewczyny mam dzis takiego dola ze chce mi sie wyc i wyje........
moj malz opierdolil mnie za to ze to tak przezywam wlasnie przez ovu i obiecalam z tym skonczyc.......czasem zagladne ,ale na razie musze sie pozbierac po tym ciezkim miesiacu , a zwlaszcza ostatnie dni daly mi cholerenie popalic psyche kurwa siadla./........odezwe sie czasem ..buziolki dziewczyny.
.Bede trzymac za was w kciuki -
Atam. Tempka leci wyraźnie w dół. Za chwilę @.
Poprzednio 31 dnia zrobiłam betę po raz pierwszy, 33 po raz drugi i spadła. 34 był okres. Jeśli dziś będzie spadek to cóż czekam na @, wezmę coś na zatoki i szukam innego lekarza by z nim zacząć kolejny cykl. -
Kasia to dopiero pierwszy cykl. Tłumacz sobie to tak, że był na sprawdzenie co i jak i w następnym będzie już ok. Naprawdę nie płacz. Zostań z nami. Ja też mam chwile złego humoru po 15 miesiącach starań, ale się nie załamuje i walczę dalej. Dwa cykle temu też chciałam rzucić to wszystko i co? Wytrzymałam jeden dzień. My tu się wspieramy i Cię z tym samej nie zostawimy.
-
Kasiu rozumiem ja też tak miałam najchetniej to schowała bym sie wtegy w małej dziurze zeby nikt mnie widział to norma ze poplakac trzeba bo zeby sie podniesc to trzeba chwilke na tyłeczku posiedzieć ja mialam tamten cykl taki straszny ale dzieki niemu wiem, ze latwo nie będzie i nie nakręcę się w tym miesiącu chyba że w kwietniu @ nie bedzie wiem, że temperatura nic u mnie mówi no może tylko to że uwielbia mnie wkur.....ć . Wiem że potrzebujesz spokoju sama sobie to układasz bo jesteś silniejsza niz myślisz a twoja córka musi byc doskonala wiec musi to potrwać , jak sie podniesiesz to wracaj do nas bo tu juz nie chodzi o ovu po prostu bardzo Cie cenie jako osobę i zalezy mi na kontakcie . Buziole kochana:-) .
-
Idę na ostatnią betę. Wyjdzie przyrost- koniec mierzenia i czekam. Wyjdzie spadek do @ nie mierze i myślę co potem. Bo to chyba nie jest normalne że beta rośnie a okres po chwili jest.
Drugi cykl i to samo.... To moim zdaniem dziwne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:21
-
Nie chodzi Milcia ze to 1szy cykl i sie nie udalo , bo nie w tym rzecz..chodzi o to ze mierzac tempke wlasnie sama sie dobijam , a ona robi co chce i jak chce...Poza tym moja fl....gdyby tempka spadala stopniowo czl by nie mial nadzieii a tak..A tak org funduje mi rollercoster kazdego dnia....Poplakalam pokrzyczalam i jest ok....16.30gin i sprawdzenie czy @ nie ma przez to ze mam cholerna torbiel...Poprawi mi humor jak szybko zapisze mnie na laparo...
Poza tym komentarze...one wplywaja tez na nasze nadzieje....zaluje ze udostepnilam wykres...wtedy mialabym chyba mniejsze emocje
Asiu zycze Ci zebys sie nie nakrecala...chociaz wiesz sama ze to niemozliwe zwlaszcza ze to twoj 1szy porzadny cykl..No ale skoro wiesz ze sie nie nakrecisz wcale to pozostaje mi tylko ci pozazdroscic zelaznych nerwow.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:25
-
Idia wrote:Idę na ostatnią betę. Wyjdzie przyrost- koniec mierzenia i czekam. Wyjdzie spadek do @ nie mierze i myślę co potem. Bo to chyba nie jest normalne że beta rośnie a okres po chwili jest.
Drugi cykl i to samo.... To moim zdaniem dziwne.
Wierze ze bedzie ok.. -
Idia wrote:Idę na ostatnią betę. Wyjdzie przyrost- koniec mierzenia i czekam. Wyjdzie spadek do @ nie mierze i myślę co potem. Bo to chyba nie jest normalne że beta rośnie a okres po chwili jest.
Drugi cykl i to samo.... To moim zdaniem dziwne. -
Zrobię wszysko zeby do kwietnia zachować spokój a Wy mi nie mowice wcześniej nic coby mnie nakręcało